Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOC ÎN LUMEA MUZICII! Solistul trupei Linkin Park a fost găsit SPÂNZURAT în casa sa

Publicat:

In varsta de 41 de ani,  era cunoscut mai ales ca vocalist principal al formatiilor rock  si Dead by Sunrise. Potrizit TMZ, care citeaza politia din L.A. County, cantaretul a fost gasit spanzurat in locuinta sa.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie: „Daca cultura ar fi in voga, maneliștii ar canta din Dostoievski“ VIDEO

23:15, 12.04.2024 - Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie și unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști din muzica romaneasca, marturisește intr-un interviu pentru Weekend Adevarul, ca actul creativ este centura sa de siguranța, iar noul album, ce a fost lansat pe 10 aprilie 2024, e unul greu ca mesaj.

Cați bani primește Radu Sirbu, solistul trupei O-Zone, pentru ”Dragostea din tei”: ”Nu traiesc din ei!”. In ce relație se afla cu Dan Balan, alaturi de care cucerise lumea? EXCLUSIV

21:26, 12.04.2024 - La 21 de ani de la lansarea piesei-fenomen ”Dragostea din tei”, solistul Radu Sirbu, unul dintre componenții trupei O-Zone, ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre incredibilul succes internațional al melodiei, careia David Guetta i-a dat recent o noua interpretare. Am aflat, din acest interviu,…

Daniel Rocca Stoicea, solistul trupei FiRMA: ”Aici, in Bacau, mi-am gasit dragostea in tinerețe”

09:01, 01.03.2024 - Cu ocazia concertului FiRMA, organizat la Beraria Valhalla din Bacau, pe 17 februarie, am reușit sa schimbam cateva vorbe cu solistul trupei, Daniel Rocca Stoicea, intrand in profunzimea versurilor și emoțiilor transmise prin muzica lor. FiRMA este o trupa contemporana de rock alternativ, una dintre…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

Doliu in lumea muzicii populare: moarte fulgeratoare, la doar 44 de ani!

08:10, 05.02.2024 - Solistul de muzica populara George Dorobanțu, Blondu\" printre colegii de breasla, a murit, la 44 de ani. Decesul lui George Dorobanțu ar fi survenit brusc, dupa ce a cantat la o nunta. Tragedia a avut loc sambata. George Dorobanțu lasa in urma o soție indurerata și un baiețel. Momentan, cauzele decesului…


Ce parere ai despre aceasta stire?