Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șapte morți, sute de răniţi, n confruntări ntre protestatari palestinieni şi militarii israelieni

Publicat:

​Cel putin șapte palestinieni au fost uciși, iar sute au fost raniti in confruntari cu armata israeliana produse vineri, in timpul protestelor saptamanale de la frontiera cu Israelul, informeaza site-ul agenției Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Gaza, ziua 206. Netanyahu: Israelul va intra in Rafah cu sau fara un acord privind ostaticii

14:55, 30.04.2024 - Militarii din Israel vor intra in Rafah cu sau fara un acord privind ostaticii. Declarația aparține premierului israelian Benjamin Netanyahu. In orașul Rafah din sudul Fașiei Gaza se adapostesc aproximativ un milion de palestinieni. Declarația a fost facuta marți. Premierul israelian a spus ca Israelul…

Israelul isi intensifica atacurile de la Rafah, inainte de a anuntata invazia: cel puțin șase morți

15:20, 26.04.2024 - Israelul si-a intensificat, peste noapte, loviturile aeriene asupra Rafah, dupa ce a afirmat ca ii va evacua pe civili din orasul aflat in sudul Gaza si va lansa un atac complet, in pofida avertizarilor aliatilor ca acesta ar putea provoca victime in masa, potrivit Reuters, informeaza News.ro.

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Peste 13.000 de copii au murit in Fașia Gaza de la inceputul ofensivei israeliene, anunța UNICEF

10:25, 18.03.2024 - Mulți dintre cei peste 13.000 de copiii care au murit in razboiul dintre Israel și Hamas, inceput in octombrie 2023, sufereau de malnutriție severa și nu aveau „nici macar energia necesara pentru a plange”, a declarat duminica directoarea executiva a UNICEF, Catherine Russell, la CBS News, relateaza…

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Razboi Gaza. Primi pași catre armistițiu. Cu ce propunere a venit Hamas la negocierile cu Israel

09:50, 15.03.2024 - Hamas a prezentat mediatorilor o propunere de armistitiu in Fasia Gaza care include in prima etapa eliberarea femeilor, copiilor, varstnicilor si bolnavilor israelieni luati ostatici in schimbul eliberarii a 700-1000 de prizonieri palestinieni, potrivit unui document la care a avut acces agentia Reuters.Intre…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?