Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETE REINTERPRETATE Piept de curcan cu mere şi caşcaval

Publicat:
REȚETE REINTERPRETATE Piept de curcan cu mere şi caşcaval

In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti aseza pe orice masa festiva sau pur si simplu sa o savurati atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun. The post REȚETE REINTERPRETATE Piept de curcan cu mere si cascaval first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

Cocktail de cafea aromatizat

12:25, 17.03.2024 - Descopera cum sa pregatești un cocktail de cafea deosebit, perfect pentru a-ți incepe ziua sau ca desert dupa masa. Combinația de cafea, scorțișoara, nucșoara și ciocolata iți va rasfața simțurile cu fiecare inghițitura. The post Cocktail de cafea aromatizat first appeared on Informatia Zilei .

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…

REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci

08:05, 03.03.2024 - Parjoalele cu ciuperci reprezinta o adaptare vegetariana a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativa bogata in nutrienți și etica la preparatele pe baza de carne, in raspuns la creșterea preferințelor pentru alimentația bazata pe plante. The post REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci first appeared…

ULTIMUL DRUM AL MIOAREI ROMAN Mioara Roman, inmormantata intr-o ceremonie de eleganța și respect”

10:40, 27.02.2024 - Fiica sa, Oana Roman, a dorit sa-i ofere o inmormantare somptuoasa, iar coliva a fost adusa de catre „Regina Intunericului”, fiind impodobita cu foița de aur și o cruce din pietre prețioase de 24 de karate. The post ULTIMUL DRUM AL MIOAREI ROMAN Mioara Roman, inmormantata intr-o ceremonie de eleganța…

REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata in sos dijon

01:10, 23.02.2024 - Salata de linte cu ton este o rețeta rapida și hranitoare, preparata cu linte verde franțuzeasca, ton, capere, ceapa roșie și ierburi proaspete, toate imbibate intr-un dressing delicios de maioneza, muștar Dijon și lamaie. The post REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata…

REȚETE ROMANEȘTI Ciulama de pipote cu ciuperci – O delicatesa pentru pranzul in familie

23:16, 17.02.2024 - Ciulama de pipote cu ciuperci este o rețeta tradiționala romaneasca, perfecta pentru pranz. Combinația nutritiva de pipote de pui și ciuperci ofera un gust delicios și beneficii pentru sanatate. Preparata in aproximativ 1 ora și 15 minute, este ideala pentru o masa sațioasa și sanatoasa in familie.…

REȚETE FRANȚUZEȘTI Reteta preferata a lui Napoleon: Puiul Marengo

12:35, 11.02.2024 - Napoleon Bonaparte este cunoscut pentru multe lucruri, dar cand vine vorba de mancarea sa preferata, istoria ne spune ca era un om cu gusturi relativ simple pentru statutul sau. Una dintre mancarurile despre care se spune ca ii placea mult era "Puiul Marengo". Aceasta mancare a fost creata in urma bataliei…


Ce parere ai despre aceasta stire?