Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția unor maimuțe la "moartea" unui pui robotizat, incredibil de emoționantă

Publicat:

Un nou documentar difuzat de BBC este deosebit de impresionant: pentru a capta imagini cat mai aproape de animale, televiziunea britanica a investit intr-un important sistem de camere ascunse in interiorul unor animale-robot care au surprinde scene incredibile, potrivit www.huffingtonpost.

În cele patru episoade, serialul documentar intitulat "Spy in the Wild", arata în ce masura aceste 30 de "creaturi-spion animatronice ultrarealiste" au reușit sa se faca acceptate de animale și ce s-a întâmplat cu una dintre ele care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a aparut pe mormantul lui Ion Dolanescu la 15 ani de la moartea sa. Imagine emotionanta din locul in care marele artist se „odihneste”

08:55, 21.03.2024 - 15 ani de la moartea lui Ion Dolanescu. Și in acest an, la Cimitirul Bellu din București a fost organizata o slujba de pomenire a regretatului cantareț de muzica populara. Fiul artistului care traiește in Romania a facut publice imagini emoționante de la locul in care se „odihneste” tatal sau. Ce a…

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Poveste de viața demna de scenariul unui film! O romanca adoptata in Italia și-a regasit mama biologica dupa 15 de ani! Reacția emoționanta a femeii: ”Era saraca” / FOTO

14:05, 13.03.2024 - O romanca traiește o poveste de viața demna de scenariul unui film! Tanara și-a intalnit mama biologica dupa 25 de ani de existența, timp in care a fost adoptata de o familie din Italia. Romanca a avut de parcurs un drum lung pana a reușit sa iși reinalneasca mama! Iata ce s-a intamplat!

DOCUMENTAR: 85 de ani de la moartea primului patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, Miron Cristea (6 martie)

22:05, 06.03.2024 - Miron Cristea (nume de botez Ilie) a fost primul patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, numit in rezolutia de infiintare a Patriarhiei Ortodoxe Romane, adoptata de Sfantul Sinod in 1925. In perioada 1938-1939 a fost presedinte al Consiliului de Ministri. In 10 februarie 1938, a fost demis guvernul Goga…

Reacția lui Petre Roman dupa moartea Mioarei Roman: ‘Ma intorc in țara, era o femeie foarte puternica’

12:35, 23.02.2024 - In aceasta dimineața, la varsta de 83 de ani, a incetat din viața Mioara Roman, fosta soție a politicianului, și fostului premier Petre Roman. Imediat dupa anunțul facut de Oana, fiica celor doi, a aparut și reacția lui Petre Roman dupa moartea Mioarei Roman.

Tucker Carlson, impotriva lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii. Reacția jurnalistului

10:35, 18.02.2024 - Tucker Carlson s-a dezis de susținerea fața de Vladimir Putin dupa moartea șocanta a lui Alexei Navalnii, manifestandu-și opinia contrara doar cateva zile dupa ce a realizat un interviu cu președintele rus, scrie evz.ro .

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.

Reacția lui Volodimir Zelenski dupa moartea opozantului rus Alexei Navalnii

15:10, 16.02.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune, intr-o prima reacție dupa moartea in inchisoare a lui Alexei Navalnii, ca „este evident” ca opozonatul rus „a fost ucis de Vladmir Putin”, scrie Reuters. Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia „Este evident ca a fost ucis…


Ce parere ai despre aceasta stire?