Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pomohaci nu se lasã! Revine pe scenã la Bârlad, ca artist!

Publicat:

REVENIRE SPECTACULOASA… revine pe scena la Barlad, dupa scandalul in care a fost implicat in urma cu ceva timp si in urma caruia a fost acuzat ca ar fi hartuit un minor. Consilierii barladeni i-au retras si titlul de cetatean de onoare al orasului, dar fostul preot nu a uitat de Barlad si pe [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

S-a anunțat ora la care urca ANDRA pe scena concertului de la inaugurarea Turda Arena! (VIDEO)

16:15, 07.04.2024 - ”Voi ați votat, noi o aducem acasa! Traim magia la Turda Arena!”, a transmis Primaria Turda in aceasta seara, cand s-a anunțat și ora exacta a concertului pe care Andra il va susține la inaugurarea Turda Arena, care are loc in intervalul 12-14 aprilie 2024. ”Andra, cantareața cu voce de aur, va fi prezenta…

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1

13:50, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia, sezonul 16.

Artistul care a facut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza. Pepe: „Asta ȋnseamna show!”

22:50, 04.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi și lui Cuza un personaj cu totul și cu totul special, dar despre care cei doi artiști au pareri diametral opuse. El Chombo, artistul care a facut

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol il moștenește pe artist: „Pregatiți scena!”. Prezentatoarea TV este mandra de Josephine / VIDEO

11:05, 01.03.2024 - Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol il moștenește pe artist. Prezentatoarea TV este foarte mandra de micuța Josephine, iar recent a filmat-o intr-o ipostaza emoționanta. Iata ce videoclip a postat vedeta cu fiica ei pe rețelele de socializare, dar și ce a transmis!

Comediantul George Tanase revine in postura de invitat special pe scena iUmor, duminica, de la 20:00: ,,Cea mai grea scena de stand-up din țara!”

10:45, 28.02.2024 - Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și promite o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui…

Celia revine pe scena, dupa o pauza indelungata. Au trecut 20 de ani de cand s-a lansat in muzica. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie: „Sunt extrem de fericita”

16:35, 28.01.2024 - Dupa o lunga perioada in care a pus viața de familie pe primul loc, Celia a anunțat ca iși dorește ca in 2024 sa revina pe scena. In acest an, s-au implinit doua decenii de cand s-a lansat in industria muzicala din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?