Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polițiștii anunță proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amânări, înghețări și minciuni!”

Publicat:
Polițiștii anunță proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amânări, înghețări și minciuni!”

Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA anunța importuri masive de ucraniu pentru combustibil nuclear, dupa ce a interzis tranzacțiile cu Rusia

10:50, 05.05.2024 - Statele Unite se pregatesc din 2022 pentru posibilitatea ca presedintele rus Vladimir Putin sa inceteze sa le mai vanda combustibil nuclear, iar o interdictie in asteptare a importurilor din Rusia va contribui la cresterea capacitatii interne de procesare a combustibilului cu uraniu, a declarat pentru…

Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina: Lavrov anunța ca razboiul continua

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.

Haos in Georgia: proteste masive și confruntari in parlament pe tema agenților straini - VIDEO

03:50, 16.04.2024 - Mii de georgieni au protestat luni, iar parlamentarii s-au luat la bataie in timp ce deputatii partidului de guvernamant au dat unda verde pentru dezbaterea unui proiect controversat de lege referitor la "agentii straini", criticat ca fiind de inspiratie rusa, relateaza Reuters, citat de news.ro.

DRDP Brasov anunta ca a inceput curatenia generala pe Ocolitoare

04:06, 12.04.2024 - Lucrarile vizeaza indepartarea murdariei adunate in sezonul rece prin curatarea manuala sau mecanizata a acostamentelor si a zonei mediane, taierea vegetatiei nedorite si vopsirea elementelor de siguranta acolo unde este necesar. Aceste lucrari vizeaza si bretelele adiacente Variantei de Ocolire a Brașovului…

Marcel Bolos anunta austeritate dupa alegeri. Pe 25 aprilie, Guvernul afla daca majoreaza salarii sau strange cureaua

15:25, 19.03.2024 - Ministrul Marcel Bolos a dat de inteles, intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3 CNN, ca daca masurile luate pana acum nu vor functiona, austeritatea bate din nou la usa si are mai multe scenarii pe masa.

Cel mai mare protest din ultimii ani. Mii de polițiști ies in strada: Nu mai acceptam restanțe, amanari, inghețari și minciuni!

09:20, 14.03.2024 - Sindicaliștii din Poliție anunța un protest de amploare in 25 martie pentru actualizarea salariilor și a normei de hrana, se arata intr-un comunicat Europol. Manifestația este organizata de Europol și Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare SNPP. „Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL și…

CRIZA IN GERMANIA Mari companii germane din industria auto anunța restructurari masive și reduceri de personal

14:15, 16.02.2024 - Companiile germane se confrunta cu provocari fara precedent datorate schimbarilor tehnologice rapide, costurilor de capital in creștere și unei creșteri economice destul de anemica. Printre acestea, giganți precum Bosch, ZF, și SAP sunt forțați sa adopte masuri de austeritate severe, inclusiv restructurari…


Ce parere ai despre aceasta stire?