Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poftele pot fi îndeplinite chiar şi în spaţiu. Astronauţii de pe SSI şi-au preparat pizza (VIDEO)

Publicat:

Poftele pot fi indeplinite chiar si in spatiu. Astronautii de pe au preparat pizza dupa ce de pe Pamant le-au fost livrate toate ingredientele necesare. Pofticiosul care a cerut aceste alimente este italianul .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

S-A INTAMPLAT PE 07 MAI

09:00, 07.05.2024 - In anul 558, regele Chlothar I al francilor a murit la Paris. In 1763, regele George al III-lea al Marii Britanii a emis Proclamația regala, care a interzis coloniștilor sa se stabileasca vest de Munții Apalași. In 1840, Alexandru Duma, cunoscut pentru operele sale literare ca “Contele de Monte Cristo”…

SPAȚIU O capsula Dragon a companiei SpaceX s-a desprins de ISS si se indreapta spre Terra

09:05, 30.04.2024 - O capsula Dragon de tip cargo a companiei SpaceX s-a desprins de Statia Spatiala Internationala (ISS) duminica si se afla pe drumul sau de intoarcere spre Terra, a anuntat Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu din Statele Unite (NASA), citata de Xinhua. The post SPAȚIU O capsula Dragon…

Descoperire neașteptata in spațiu. Ce a gasit NASA

01:00, 24.04.2024 - Cercetatorii au identificat 13 tulpini ale bacteriei Enterobacter bugandensis (bacterie asociata cu infecțiile sangvine) pe Stația Spațiala Internaționala (ISS). Mediul extrem de pe ISS, cu niveluri ridicate de dioxid de carbon, a forțat bacteria sa sufere mutații, iar expunerea la microgravitație i-a…

O casa din Florida a fost lovita de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin doua etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

07:05, 03.04.2024 - NASA investigheaza o bucata destul de mare de metal despre care se crede ca este o ramașița a unei baterii eliminate de Stația Spațiala Internaționala pe Pamant dupa ce aceasta a cazut pe o casa din Florida, distrugandu-i acoperișul și trecand prin podelele celor doua etaje, relateaza The Guardian.

Astronauții de pe Stația Spațiala Internaționala au revenit cu bine pe Pamant dupa o misiune de șase luni

15:10, 12.03.2024 - Un echipaj format din patru astronauti a amerizat marti dimineata in largul statului american Florida, in Golful Mexic, revenind pe Pamant dupa o misiune de peste sase luni la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.

Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume, pentru a combate poluarea in spatiu

11:55, 18.02.2024 - Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit a fi deosebit de stabil si rezistent la crapare. Acum sunt in curs de finalizare planurile pentru ca acesta sa fie lansat pe o racheta americana in aceasta vara.…

Un robot a efectuat prima simulare in spațiu a unei intervenții chirurgicale controlate de pe Pamant

08:05, 15.02.2024 - Un robot chirurgical instalat pe Stația Spațiala Internaționala a efectuat sambata prima simulare a unei operații in spațiu controlate de la distanța de chirurgi aflați pe Pamant, potrivit CNN.

Au revenit pe Pamant astronautii europeni care au petrecut 18 zile la bordul ISS intr-o misiune privata VIDEO

20:20, 09.02.2024 - Patru astronauti, dintre care un suedez, un italian si primul turc care a ajuns in spatiu, au revenit pe Pamant vineri, la sfarsitul unei misiuni private de 18 zile la bordul Statiei Spatiale Internationale.


Ce parere ai despre aceasta stire?