Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 30 de polițiști și militari uciși în mai multe atacuri în Afganistan

Publicat:

Cel puțin 31 de polițiști și militari afgani au fost uciși luni intr-o serie de atacuri ale talibanilor asupra unor puncte de control, conform unui bilanț al pierderilor prezentat marți de oficiali afgani, potrivit AFP. Conform dpa, bilanțul s-ar ridica la 37 de morți in randurile forțelor de securitate.

Pe lânga aceste raiduri sângeroase, care au avut loc luni seara în provincia Kandahar (sud) și Farah (vest), un atentator sinucigaș și-a propulsat vehiculul într-un convoi militar american, ranind patru soldați.

Talibanii au revendicat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene inspaimantatoare in SUA. Patru politisti ucisi si alti patru raniti, intr-un schimb de focuri – VIDEO

10:40, 30.04.2024 - Scene cutremuratoare in sud-estul Statelor Unite. Mai mulți oamenii ai legii au cazut victime unui incident armat.  Bilanțul este unul cumplit – patru morți și tot atația raniți in randul oamenilor legii. Patru politisti au fost ucisi, iar alti patru raniti, anunta autoritatile locale, relateaza AFP,…

Patru politisti au fost ucisi intr-un schimb de focuri in Statele Unite

10:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Liderul suprem al talibanilor a oficiat rugaciunea de Eid al-Fitr la Kandahar

11:41, 10.04.2024 - Liderul suprem al talibanilor din Afganistan, care apare foarte rar in public, a oficiat miercuri rugaciunea de la sfarsitul Ramadanului, luna de post musulmana, in fata a mii de credinciosi adunati la Kandahar, fieful sau din sudul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Patru cetațeni sirieni au murit in atacul israelian de la Damasc, alaturi de cei șapte militari iranieni

11:36, 03.04.2024 - Ministerul Sanatații din Siria a anunțat ca patru cetațeni ai Siriei au fost uciși in atacul realizat de Israel asupra cladirii consulatului iranian din Damasc. Alți 13 cetațeni sirieni au fost raniți in urma atacului, a precizat Ministerul Sanatații de la Damasc. Anterior, Iranul confirmase ca in atacul…

Moscova cauta o apropiere de Afganistan - Rusia vrea sa scoata talibanii de pe lista organizațiilor teroriste

21:45, 01.04.2024 - Rusia examineaza retragerea talibanilor de pe lista sa cu organizatii teroriste, dar nu a fost inca luata o decizie, afirma surse diplomatice citate luni de presa rusa, potrivit agentiei EFE. "In ce priveste ridicarea statutului de organizatie terorista in cazul miscarii talibanilor, aceasta chestiune…

Zeci de palestinieni au fost uciși in atacuri israeliene, in timp ce așteptau ajutoare (Ministerul Sanatații din Gaza)

07:55, 15.03.2024 - Autoritațile controlate de Hamas din Fașia Gaza acuza forțele israeliene ca au ucis zeci de palestinieni care așteptau ajutoare, ieri, in doua atacuri separate. Primul incident a fost un atac aerian asupra unui centru de distribuire a ajutoarelor din centrul teritoriului.

Militari și polițiști din Covasna, saltați intr-un dosar de braconaj cu animale protejate

14:40, 07.03.2024 - Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, in urma unor perchezitii imobiliare in orasul Covasna si in comuna Comandau intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de braconaj, au fost retinute sase persoane banuite ca ar fi vanat ilegal inclusiv exemplare ale unor specii de animale protejate…

Execuție publica pe stadion, sub privirile a mii de oameni. Doi barbați, uciși prin impușcare de talibani

10:25, 23.02.2024 - Talibanii aflați la putere in Afganistan au efectuat joi o dubla execuție publica pe un stadion din sud-estul țarii, unde rudele unor victime au tras focuri de arma asupra celor doi condamnați, sub privirile a mii de oameni.


Ce parere ai despre aceasta stire?