Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PERFORMANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ Explorând conștiinciozitatea: Ce este și cum ne afectează viața

Publicat:
PERFORMANȚA LA LOCUL DE MUNCĂ Explorând conștiinciozitatea: Ce este și cum ne afectează viața

Conștiinciozitatea este o trasatura esențiala a personalitații, caracterizata prin responsabilitate, organizare și respectarea regulilor, avand un impact semnificativ asupra sanatații mentale și fizice și a performanței in viața personala și profesionala. The post PERFORMANȚA LA LOCUL DE MUNCA Explorand conștiinciozitatea: Ce este și cum ne afecteaza viața first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața

08:05, 10.04.2024 - Realitatea depașește ficțiunea! Jurassic Park devine o posibilitate reala, datorita Inteligenței Artificiale. The post CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața first appeared on Informatia Zilei .

MANIFEST LA SATU MARE Zeci de satmareni au participat la ediția din acest an a Marșului pentru viața

22:40, 31.03.2024 - Zeci de satmareni, numeroși preoți, voluntari și reprezentanți ai ong-ului care a organizat, și in acest an, "Marșul pentru viața", in municipiul Satu Mare, au strabatut impreuna traseul propus pentru cea mai recenta ediție a evenimentului devenit tradiție in urbea de pe Someș. The post MANIFEST LA…

BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața

13:05, 25.03.2024 - Autor al consacratei „Istorii critice a literaturii romane” – despre cinci secole de literatura, Manolescu a murit dupa ce recent a facut o criza cardiaca. The post BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

EXPLORAND CALENDARUL LUNII MARTIE Luna Martie: semnificații și evenimente importante

09:06, 01.03.2024 - Aceasta luna este caracterizata de o combinație intre vremea schimbatoare și semnificațiile culturale și religioase, marcand un moment de tranziție și transformare. The post EXPLORAND CALENDARUL LUNII MARTIE Luna Martie: semnificații și evenimente importante first appeared on Informatia Zilei .

LOC DE MUNCA SC FLORISAL SA angajeaza:

12:01, 27.02.2024 - Coordonator in materie de SSM, studii inginer sau subinginer, abilitati organizatorice, cunostinte operare date calculator, constituie avantaj cursul de evaluator de risc si cursul de 80 ore SSM. The post LOC DE MUNCA SC FLORISAL SA angajeaza: first appeared on Informatia Zilei .

RAIUL CERȘETORILOR Oamenii strazii vin la “munca” cu smartphone-uri și Red Bull

11:45, 22.02.2024 - Cerșetorii din municipiul Satu Mare o duc foarte bine, dupa cum ne semnaleaza o satmareanca, cititoare a ziarului nostru. The post RAIUL CERȘETORILOR Oamenii strazii vin la “munca” cu smartphone-uri și Red Bull first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV FOTO DISPARUT de 2 saptamani a fost gasit fara viața langa un parau din Ruscova

22:40, 13.02.2024 - Astazi dupa amiaza polițiștii au fost sesizați despre faptul in zona numita de localnici Dealul Dumbrava, langa un parau a fost descoperit un cadavru. The post EXCLUSIV FOTO DISPARUT de 2 saptamani a fost gasit fara viața langa un parau din Ruscova first appeared on Informatia Zilei .

STILURI DE MUNCA Scade la romani munca de la distanța in beneficiul celei de la birou?

10:55, 06.02.2024 - De la inceputul anului, pe una din platformele de recrutare online, aproape 5% din numarul locurilor de munca a reprezentat lucru de la distanța. The post STILURI DE MUNCA Scade la romani munca de la distanța in beneficiul celei de la birou? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?