Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru ani de la moartea lui Vadim Tudor. Fiica cea mare, reacţie sfâşietoare: "Cu prezența au rămas foarte puțini"

Publicat:

Sambata, 14 septembrie, se implinesc patru ani de la moartea lui . In aceasta zi, la biserica la care mii de romani l-au condus pe ultimul drum, se face slujba de pomenire. Fiica sa cea mare, Lidia, indurerata, a vorbit despre tatal ei si despre ce s-a intamplat in tot acesti patru ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanara de 26 de ani, arestata dupa ce și-a batut fiica de doi ani cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburata de moartea tatalui

15:15, 18.04.2024 - O tanara in varsta de 26 de ani, angajata intr-o unitate militara din București, a fost arestata in urma unui act șocant de violența asupra propriei sale fiice in varsta de doi ani. Femeia, care se presupune ca ar fi fost afectata profund de moartea recenta a tatalui sau, este acuzata ca și-a agresat…

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Oana Roman, in lacrimi pe Instagram. Anunțul facut la o luna de moartea mamei sale: „Mai greu decat am crezut”

17:01, 02.04.2024 - Oana Roman trece printr-o perioada foarte grea dupa moartea mamei sale. Fiica lui Petre Roman a dezvaluit ce obiect cu mare valoare sentimentala i-a daruit mama sa, dar și cum se descurca singura in aceasta situație dureroasa.La o luna de la moartea Mioarei Roman, Oana Roman a izbucnit in plans pe rețelele…

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Ministerul Afacerilor Externe, reacție la moartea lui Navalnii: o pierde uriașa

09:40, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție. „Alexei Navalnii a reprezentat una dintre figurile emblematice ale opoziției din Federația…

Reacție la varful UE dupa moartea lui Navalnii: Regimul rus poarta responsabilitatea exclusiva

14:51, 16.02.2024 - Președintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat ca blocul considera ca regimul rus poarta „responsabilitatea exclusiva” pentru „moartea tragica” a lui Navalnii, noteaza BBC. Intr-o postare pe X, Michel a spus ca Navalnii „a luptat pentru valorile libertații și democrației” și a facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?