Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacție la vârful UE după moartea lui Navalnîi: Regimul rus poartă responsabilitatea exclusivă

Publicat:
Reacție la vârful UE după moartea lui Navalnîi: Regimul rus poartă responsabilitatea exclusivă

Președintele Consiliului European, , a declarat ca blocul considera ca regimul rus poarta „responsabilitatea exclusiva” pentru „moartea tragica” a lui Navalnii, noteaza BBC.

Intr-o postare pe X, Michel a spus ca Navalnii „a luptat pentru valorile libertații și democrației” și a facut „sacrificiul suprem” pentru idealurile sale.

"Exprim cele mai profunde condoleanțe familiei sale. Și celor care lupta pentru democrație in intreaga lume in cele mai intunecate condiții. Luptatorii mor. Dar lupta pentru libertate nu se termina niciodata", a adaugat Michel.

 

Alexei

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment de la varful spionajului: 'Rușii pot cuceri Țarile Baltice in 7 zile. Timpul de reacție al NATO e de 10 zile'

15:05, 04.05.2024 - Un inalt oficial al serviciilor secrete ucrainene a avertizat cu privire la amenințarea pe care Moscova o reprezinta pentru alte națiuni din Europa, spunand ca „rușii ar putea cuceri Țarile Baltice in șapte zile” daca aliații nu fac fața Rusiei acum.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Mama lui Navalnii a primit un ultimatum in privința inmormantarii

23:50, 23.02.2024 - Mama lui Navalnii a primit un ultimatum: fie accepta o inmormantare secreta fara adio public, fie Alexei va fi ingropat intr-o colonie. Mama lui Navalnii a fost informata ca trebuie sa fie de acord cu inmormantarea "secreta" in termen de 3 ore.

Petre Roman a avut prima reacție dupa moartea Mioarei Roman

12:06, 23.02.2024 - Mioara Roman a decedat la caminul de batrani de la Snagov, acolo unde locuia de cateva luni. Petre Roman susține, in prima reacție dupa moartea acesteia, ca se intoarce in țara. „Sunt in avion, ma intorc spre țara. Nu e acum momentul (nr. de discuții), va rog frumos!”, a declarat Petre Roman pentru…

Prima reacție a lui Putin dupa moartea lui Navalnii: Șeful de penitenciar care l-a torturat pe opozant, avansat in grad

16:10, 20.02.2024 - Șeful de penitenciar care l-a torturat pe Navalnii a fost avansat in grad de catre Vladimir Putin, la 3 zile dupa moartea opozantului. Este prima reacție a dictatorului rus, care a refuzat sa scoata vreun cuvant despre dispariția lui Navalnii, conform stirileprotv.ro .

Cristian Niculescu Țagarlaș: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Alexei Navalny. A fost cu adevarat un om curajos!

14:30, 18.02.2024 - Moartea disidentului rus Alexei Navalny in penitenciarul de la Cercul Arctic este o crima asumata de regimul lui Putin, care și-a propus lichidarea singurului opozant semnificativ al dictatorului de la Kremlin. „In calitate de membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, am analizat multe…

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

VIDEO. “Regimul l-a ucis”, spune Khodorkovsky despre moartea lui Navalnii

12:25, 17.02.2024 - Omul de afaceri rus exilat și critic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a declarat vineri (16 februarie) ca, daca liderul opoziției Alexei Navalii, incarcerat, este mort, atunci președintele rus Vladimir Putin este responsabil. Cand știrista și prezentatoarea emisiunii “In Mezz’ora” a postului italian…


Ce parere ai despre aceasta stire?