Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O interpretare perfectă ! Florin Ristei, senzațional în pielea celebrei cântărețe Tina Turner

Publicat:

A facut furori la &"X Factor&" și a dovedit, înca o data, ca are factorul X, la &"Te cunosc de undeva&", când a adus-o pe scena pe .

a fost, în aceasta seara, la înalțime și nu pentru ca a purtat pantofi cu tocuri înalte, ci pentru ca a avut o interpretare perfecta.

&"Ai fost senzațional. Ai dovedit ca ai meritat sa câștigi &"X Factor&" și sa te afli aici. Sa ai o cariera la fel de longeviva precum a cântareței.&", i-a spus .

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!"…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabila in Kylie Minogue. Andreea Balan: „A fost un show senzațional...” / VIDEO

00:25, 14.04.2024 - Echipa formata din Alexia și Dima s-a bucurat de transformarea primita, insa socotelile de acasa nu s-au potrivit in totalitate cu cele de la coregrafie. Cei doi au avut de pregatit un dans contemporan și au intampinat unele dificultați. Cum le-a ieșit momentul și care au fost comentariile juraților.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment incendiar. S-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started” / VIDEO

23:20, 13.04.2024 - In ediția din aceasta seara, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started”. Jurații au fost impresionați de felul in care concurentul a intrat in pielea personajului.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Zarug, la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1. Ce l-a scos din sarite la „Te cunosc de undeva!”: „Imi venea sa plang”

11:45, 09.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au fost provocati de un artist coreean la „Te cunosc de undeva!”. S-au pregatit intens pentru momentul din aceasta seara, iar Zarug a fost chiar la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata in aceasta seara, de la 20:00, la Antena…

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasa in Christina Aguilera

22:35, 24.02.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 in a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus in scena celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, in rolurile Cher și Tina Turner. Cum au comentat jurații momentul lor: „Talentaților...” / VIDEO

23:45, 17.02.2024 - Transformare spectaculoasa in aceasta seara, in prima ediție a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de Undeva!. Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat in Cher și Tina Turner și au interpretat piesa "Shame shame shame".

Eliza Natanticu și Zarug, concurenți la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20: „Ne ințelegem foarte bine și avem o chimie puternica”

15:35, 30.01.2024 - Eliza Natanticu si Zarug fac echipa la „Te cunosc de undeva”, show-ul de la Antena 1 care a ajuns la cel de-al 20-lea sezon. „Te cunosc de undeva!”, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00.…


Ce parere ai despre aceasta stire?