Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida a nascut! Are o fetita de nota 10! Fresh!

Publicat:

In aceasta dimineata in jurul orei 8, a devenit pentru prima oara mamica ! 1 a nascut o fetita de nota 10 pe care o va chema . Desi initial a crezut ca va fi supusa unei operatii de cezariana, Mirela a decis sa aduca natural pe lume primul ei copil. “A fost un travaliu usor, dar care a durat opt ore. are 3,310 kg si 51 de cm, si amandoua am primit nota 10! Totul a decurs minunat! Sunt foarte, foarte fericita!”, a declarat proaspata mamica. este casatorita de mai multi ani cu partenerul ei de viata, Alexandru,…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

Selah s-a nascut cu o malformație grava a inimii. La un an de la operație, fetița din Arad este un copil sanatos și vesel care abia așteapta sa i se nasca frațiorul

12:30, 02.02.2024 - Selah avea doar șase luni cand mama ei, Sara Rașcanu, a fost cu micuța la medic pentru un control de rutina. Se aștepta sa-i spuna, ca de fiecare data, ca Selah este bine. Creștea, avea pofta de mancare și se dezvolta firesc. Totuși, medicul cardiolog a s

Ultima ora! O fetița de 11 ani a nascut la Institutul Mamei și Copilului

16:31, 29.01.2024 - O fetița de 11 ani din țara a nascut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de Elena Mudrii, șefa Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sanatații.


Ce parere ai despre aceasta stire?