Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minuni în infern! O fetiță a venit pe lume după ce mama ei a intrat în moarte cerebrală. „Chiar dacă a supraviețuit, acest copil s-a născut orfan”

Publicat:
Minuni în infern! O fetiță a venit pe lume după ce mama ei a intrat în moarte cerebrală. „Chiar dacă a supraviețuit, acest copil s-a născut orfan”

Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Roxana Vașniuc, petrecere de lux pentru fetița ei! Invitații au venit cu limuzina: „Ziua ei...” / VIDEO

09:15, 22.04.2024 - Roxana Vașniuc a organizat o petrecere de lux pentru fetița ei. Evenimentul a fost spectaculos din toate punctele de vedere. Invitații au venit cu limuzina. Iata ce declarații a facut vedeta despre petrecere!

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Catrinel Menghia a nascut al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul ei. „Caroline este deja innebunita dupa tine”

10:20, 23.03.2024 - Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara și au dezvaluit deja numele bebelușului, la scurt timp dupa ce a venit pe lume. In luna noiembrie a anului trecut, Catrinel Menghia a anunțat ca una dintre marile ei dorințe…

Primul pui de delfin nascut viu in captivitate in Romania a venit pe lume la Delfinariul din Constanța

11:40, 13.03.2024 - Primul pui de delfin nascut viu in captivitate la Delfinariul din Constanța a venit pe lume vineri, pe 8 martie, și i-a luat prin surprindere pe toți angajații, inclusiv pe antrenori, care au observat cu uimire ca in bazin s-a instalat un nou locatar.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Medicul care a aruncat un bebeluș nascut viu, intr-un sac, a fost trimis in judecata

20:31, 01.03.2024 - Medicul Florian Robe, de la Maternitatea Polizu , acuzat ca a aruncat intr-un sac un bebeluș nascut viu, a fost trimis in judecata. Acuzațiile sunt de tentativa de omor cu cruzime și fals intelectual. Procurorii susțin ca acțiunile medicului au reprezentat o tentativa brutala și cruda de a pune in pericol…

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Fetița din Gaza care implora ajutor la telefon a fost gasita moarta. Israelieni, acuzați ca au tras in ambulanța trimisa s-o salveze

16:36, 10.02.2024 - Trupul unei fetite palestiniene in varsta de 6 ani, care a implorat ore in sir ajutor pentru a fi salvata dupa ce ea si familia ei au fost prinse sub focul soldatilor israelieni in Fasia Gaza, a fost gasit sambata de rude, la 12 zile de la incident, informeaza Reuters, preluata de news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?