Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus a pozat pentru prima dată nud FOTO

Publicat:


Celebra cântareața americana a lasat de ceva vreme rolul adolescentei inocente și a devenit din ce în ce mai provocatoare, însa nu a pozat nud pâna acum.

La 20 de ani, s-a dezbracat complet, însa nu pentru un videoclip sau o revista pentru barbați, ci pentru o campanie umanitara a lui .

Cântareața a pozat nud pentru a aparea pe o serie de tricouri create de designerul în campania sa înpotriva melanomului.



Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Știrile Antena Stars. Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Ce afaceri are milionarul care a cucerit-o pe celebra cantareața / VIDEO

17:05, 19.03.2024 - Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Ce afaceri are barbatul care i-a pus inima pe jar celebrei cantarețe. Iata cu ce se ocupa milionarul belgian in brațele caruia și-a gasit vedeta fericiirea.

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Cine este iubitul lui Taylor Swift. Ce avere infima are in comparație cu celebra cantareața

19:10, 12.02.2024 - Travis Kelce, unul dintre cei mai bine platiți jucatori din NFL, atrage atenția nu doar pentru abilitaților sale in teren, ci și datorita relației sale cu faimoasa cantareața Taylor Swift, noteaza click.ro. Relația lor a devenit subiect de discuție dupa ce Taylor Swift a fost surprinsa intr-o suita…

Imagini de colecție cu Ruby de la debutul carierei. Cum arata cantareața inainte de operațiile estetice

11:00, 08.02.2024 - Ruby este una dintre cele mai celebre artiste din Romania. Plina de umor, foarte frumoasa și talentata, cantareața a devenit rapid indragita de public. De-a lungul carierei sale de succes, Ruby a trecut prin schimbari semnificative. Cum arata Ruby la inceputul carierei Inainte de a deveni cunoscuta,…

Grammy. „Cantecul anului”

06:50, 05.02.2024 - Cantareata americana Billie Eilish a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „cantecul anului” cu single-ul „What Was I Made For?”, compus pentru coloana sonora a filmului „Barbie” informeaza AFP. La categoria „cantecul anului” au fost nominalizate single-urile „A&W” (Lana…


Ce parere ai despre aceasta stire?