Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mariah Carey se confruntă cu grave probleme de sănătate! Şi-a anulat concertele de Crăciun

Publicat:

se confrunta cu grave probleme de sanatate.Vedeta a fost nevoita sa isi anuleze concertele de Craciun. Vestea trista a fost data chiar de ea. Citez: "Chiar la timp pentru sezonul cadourilor, se pare ca am primit și eu un cadou. O minunata infecție a cailor respiratorii superioare

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, probleme grave de sanatate. A fost transferat la Institutul Matei Balș, dupa operația la inima

21:56, 07.05.2024 - Florin Piersic se confrunta cu probleme de sanitate și a suferit doua intervenții in mai puțin de o saptamana. Dupa operația de la genunchi, in ziua de Paște medicii i-au extras sondele de la stimulatorul cardiac, cand infecția s-a intins in tot organismul.

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?