Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laur de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a afişat cu iubita pe plajă! Uite cât de sexy este blonda lui

Publicat:

Laur de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a gasit o noua iubita. Dupa o relatie esuata din show-ul matrimonial cu Oana, se pare ca fostul concurent si-a gasit fericirea.

Recent, Laur a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie cu noua lui iubita. Blonda poarta un costum de baie minuscul, care îi scoate în evidenta formele voluptuoase. Mai mult bronzul aramiu se vede perfect pe pielea umeda, conform A1.ro.



"Mireasa pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a saptamânii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Tanar din Pitești, condamnat la inchisoare dupa ce și-a șantajat și amenințat iubita de pe rețelele de socializare

13:45, 09.03.2024 - Un tanar din Pitești, acuzat ca și-a șantajat iubita din mediul online, a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de inchisoare. Barbatul, aflat intr-o relație la distanța timp de 9 luni, pe Facebook, și-a amenințat iubita și i-a cerut bani in momentul in care aceasta nu a dorit sa-l intalneasca in viața…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Profesor din Vaslui, ironizat pe internet dupa ce a dat un anunț matrimonial. „Ceva nu e in regula”

16:45, 28.02.2024 - Un profesor de romana din Vaslui, dornic sa isi intalneasca sufletul pereche, a postat un anunț pe Facebook. Comentariile nu au intarziat sa apara. Unii au apreciat curajul și sinceritatea dascalului, in timp ce alții l-au luat peste picior

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?