Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În cât timp trebuie să bem cafeaua după preparare. Câte ore își păstrează prospețimea

Publicat:
În cât timp trebuie să bem cafeaua după preparare. Câte ore își păstrează prospețimea

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi la nivel global, fiind consumata zilnic de milioane și milioane de oameni din intreaga lume. Pentru foarte mulți dintre noi, bucuria unei cești cu cafea proaspat preparata este un ritual matinal esențial sau o pauza binevenita in cursul zilei. Este bautura cu care ne incepem fiecare zi, fie ca ne-o preparam singuri acasa sau la birou ori o cumparam de la una dintre numeroasele cafenele pe care le intalnim in drumul nostru catre locul de munca. Mulți bautori al licorii maronii nu știu, insa, ca timpul de consum al cafelei proaspat preparate este…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul unui aliment important crește constant

15:11, 18.05.2024 - Prețul unui aliment important crește. Motivul invocat ar fi clima. Orezariile dispar de la un an la altul. Tot mai mulți romani renunța la tradiționalul pilaf și trec la Rizoto. Gabriel Razi, analist al pieței agricole din Romania, spune ca țara noastra nu mai produce orez ca pe vremuri fiindca „infrastructura…

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

DNSC a organizat in premiera la București o intalnire intre specialiștii in securitate cibernetica din Romania și Ucraina

17:45, 16.04.2024 - Cea de-a treia intalnire internaționala a platformei de coordonare “Dezvoltarea Parteneriatului pentru Reziliența Cibernetica a Europei de Sud-Est”, a avut loc vineri, 12 aprilie, la București, sub egida Cluster-ului Național de Securitate Cibernetica al Ucrainei. Evenimentul a fost organizat in format…

Preturile boabelor de cafea si cacao au atins niveluri record, iar Citi considera ca mai este spatiu de crestere

07:55, 05.04.2024 - In New York, contractele futures pentru cacao ICE au fost tranzactionate joi in declin cu 1,6%, la 9.370 USD pe tona. Contractul, care a depasit recent pragul de 10.000 de dolari pentru prima data, a crescut cu peste 120% in acest an. Citi se asteapta ca tranzactiile cu cacao sa se stabilizeze intr-un…

Care sunt beneficiile consumului de mango

13:30, 27.03.2024 - Mango este un fruct exotic delicios, dar și foarte bogat in nutrienți. In unele zone din lume, mango este numit ”fructul rege”, tocmai datorita valorilor sale nutritive și gustului sau unic. Descopera lucruri interesante despre mango și care sunt beneficiile consumului de mango.Despre mangoMango (Mangifera…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

BRICS, MINT, CIVET. De ce investitorii ar trebui sa acorde o a doua șansa piețelor emergente

15:01, 22.02.2024 - Piețele emergente ar fi trebuit sa fie investiția mileniului, dar nu a fost așa. Sectorul a explodat intr-o serie de acronime, cele mai cunoscute fiind Brics (inițial Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), dar și MINT (Mexic, Indonezia, Nigeria, Turcia), CIVET (Columbia, Indonezia, Vietnam,…

Care este numarul pensiilor internaționale exportate de Romania

08:45, 20.02.2024 - Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, un numar destul de mare de cetațeni romani stabiliți in strainatate beneficiaza de pensie achitata de statul roman, iar numarul acestora depașește 100.000 de persoane. Romania exporta lunar peste 115.000 de pensii in 58 de țari Un document oficial al Camerei…


Ce parere ai despre aceasta stire?