Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI de la NUNTA ANULUI: mireasa: 18 ani, mirele: 55 de primăveri și un cont de câteva miliarde în bancă. ”Cenușăreasa” anului 2016!

Publicat:

Un magnat din  industria petroliera din Singapore, , s-a casatorit cu cu modelul de 18 ani, . Evenimentul a stârnit o mare de comentarii și critici în spațiul virtual din cauza diferenței de vârsta.

Milionarul rus a ținut sa ofere o nunta de neuitat pentru mireasa lui, Elizaveta, mai tânara decât el cu 37 de ani. Cei doi, Valentin și Elizaveta, sunt împreuna de trei ani, iar imediat cum modelul a împlinit 18 ani, cei doi și-au oficializat relația.

Nunta celor doi a avut loc într-un…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru o importanta banca prezenta și in Romania. Cu cat i-au scazut acțiunile din cauza afacerilor cu un oligarh rus?

11:50, 21.03.2024 - Actiunile Raiffeisen au scazut cu peste 15,5% miercuri, dupa informatii conform carora SUA preseaza banca austriaca sa anuleze planurile de cumparare a unei participatii de 1,5 miliarde de euro (1,6 miliarde de dolari) la o companie a magnatului rus Oleg Deripaska, transmite CNBC, citat de news.ro. Reuters…

Opt morti si doi disparuti in sud-vestul Japoniei, in urma rasturnarii unei nave cisterna sud-coreeana, Keoyoung Sun, cu 980 de tone de acid acrilic la bord

13:55, 20.03.2024 - ”Decesul lor a fost confirmat la spital”, declara AFP un purtator de cuvant al Pazei de Coasta. : S.Korean-flagged tanker capsizes off coast in west Japan, 4 rescued There were 11 crew on board the tanker, Keoyoung Sun, including two South Koreans and nine other foreign nationals  -nhk_news — mishikasingh…

Imagini de la nunta lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa lupta cu o boala grava. Cantarețul și soția lui s-au casatorit anul trecut / FOTO

19:10, 10.03.2024 - Lumea lautarilor este in doliu, dupa ce Marius Țepeliga a murit. S-a confruntat o buna perioada cu probleme grave de sanatate, iar in luna ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale, in urma careia a avut nevoie de sange. In cele mai grele momente, soția, Andreea, i-a fost alaturi.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert cand a vazut imagini cu Antonia și Valentin ținandu-se de mana

15:00, 07.02.2024 - Situație incurcata pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare ca este pe cale sa se extinda. Laura spune ca a observat priviri insistente din partea Antoniei catre Cristian, iar Albert a vazut ca Valentin și Antonia s-au ținut de mana la petrecere.

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!


Ce parere ai despre aceasta stire?