Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilinca Vandici, schimbare de look. Cum arată vedeta la doar o lună de la naştere

Publicat:

Ilinca s-a lasat pe mainile specialistilor si a acceptat sa incerce o noua nuanta de par, cu reflexe violet. Prezentatoarea "Bravo, ai stil" a optat pentru o vopsea de par organica, fara interventii chimice, iar rezultatul final a fostunul spectaculos.

va fi din nou gaza emisiunii "Bravo ai stil", asta dupa ce numai in urma cu doar o luna de zile a nascut baietel. S-a recuperat rapid dupa naștere și este pregatita sa inceapa din nou munca.

a nascut un baiețel in 23 iulie, prin cezariana, primul sau copil și al soțului sau, Andrei Neacșu.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Reacția lui Teo Trandafir dupa ce CRBL și Elena au anunțat ca divorțeaza: „Ei au trecut prin multe”. Ce a dezvaluit și Ilinca Vandici

09:30, 05.04.2024 - Teo Trandafir a avut o prima reacție dupa ce artistul CRBL și Elena, soția lui, au anunțat ca divorțeaza dupa o casnicie de 16 ani de zile. Prezentatoarea a vorbit despre separarea celor doi chiar in emisiunea ei de la Kanal D2. Ieri s-a aflat ca CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie. Cei…

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…

Ilinca Vandici, noi dezvaluiri despre divortul dureros de Andrei Neacsu: „Stie el ce mi-a facut, mi-am dat voie sa dau cu pumnii in perna”

13:31, 06.03.2024 - Prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D, Ilinca Vandici, a facut noi dezvaluiri din intimitatea vieții sale amoroase. Cum a avut loc divorțul de tatal copilului sau, afaceristul Andrei Neacșu, și care a fost motivul separarii. „Stie el ce mi-a facut”, s-a exprimat vedeta. Foto Un an de…


Ce parere ai despre aceasta stire?