Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gripa continuă să facă victime. În total, numărul deceselor în acest sezon a ajuns la 27

Publicat:

Gripa continua sa faca victime. Inca sapte oameni au murit din cauza complicatiilor provocate de aceasta boala. Este vorba despre cinci barbați și doua femei, cu varste cuprinse intre 25 și 70 de ani, care au si-au pierdut viata saptamana trecuta.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Explozie dramatica in Craiova! Victime scoase de sub daramaturi! A fost activat Planul Roșu de intervenție / FOTO

10:16, 18.04.2024 - Explozie dramatica in Craiova. Mai multe victime au fost scoase de sub darmaturi! A fost activat Planul Roșu de intervenție. Totul a avut loc miercuri seara, intr-un bloc de locuințe. O femeie s-a stins din viața.

Accident cu victime intre un autocamion și doua autoturisme la Reghin

18:11, 12.04.2024 - Detașamentul de Pompieri Reghin a intervenit cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma (autospeciala echipata cu modul pentru descarcerare) și o ambulanța SMURD la un accident rutier produs pe strada Mihai Viteazul din municipiul Reghin. In accident au fost implicate un autocamion și doua autoturisme…

LIVE UPDATE. Cutremur devastator in Taiwan! Seismul a inregistrat magnitudinea de 7,4. Sunt zeci de victime

08:21, 03.04.2024 - Un cutremur devastator s-a produs in Taiwan, in aceasta dimineața, pe data de 3 aprilie 2024. Seismul a inregistrat magnitudinea de 7,4 pe scara Richter. Sunt zeci de victime! Iata imagini cu cutremurul puternic din aceasta zi!

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

Mehedinți: Doua persoane, ranite dupa coliziunea dintre doua autoturisme

12:35, 22.03.2024 - Doua persoane au fost ranite, cu puțin timp in urma, dupa coliziunea dintre doua autoturisme in municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii mehedințeni au fost solicitați sa intervina la intersecția strazilor Mareșal Averescu și George Coșbuc. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgența o…

Sectii de votare atacate in prima zi a alegerilor prezidentiale ruse, cu bombe si cocteiluri Molotov, si incendiate

18:25, 15.03.2024 - Actiuni in vederea perturbarii alegerilor prezidentiale din Rusia se multiplicau vineri, in prima zi a scrutinului in vederea unei realegeri triumfale a lui Vladimir Putin, in care o bomba a explodat, fara sa faca victime in fata unei sectii de votare la Skadovsk, in regiunea ucraineana Herson, ocupata…

Medic de familie, despre gripa de sezon: „O epidemie mai severa ca acum nu țin minte sa fi vazut in ultimii zece ani!”

15:25, 18.02.2024 - Un medic de familie trage un semnal de alarma in privința numarului foarte mare de cazuri de gripa inregistrate in acest sezon, in special la copii. Epidemia este considerata cea mai grava din ultimii zece ani.

Haos total la un club de tradiție » Numesc al treilea președinte in acest sezon!

16:20, 16.02.2024 - Chindia va anunța numirea unui nou președinte, fostul primar al orașului Targoviște in perioada 2008-20014, Gabriel Boriga, actualul City Manager. Acesta este al treilea președinte al clubului din Liga 2 in acest sezon. Primul a fost fostul fotbalist Andrei Cordoș, schimbat in octombrie 2023 cu Lorin…


Ce parere ai despre aceasta stire?