Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Socant! Tatal Loredanei Chivu s-a sinucis!

Publicat:

Nimeni nu stia ca ascunde o poveste de viata atat de trista. Tatal asistentei tv s-a sinucis cand ea avea doar 18 ani. Danseaza seara de seara la “Un show pacatos”, face glume si zambeste tot timpul. Insa, nimeni nu stia ce se ascunde sub chipul ei angelic. Blondina a gasit putere si [...] Socant! s-a sinucis!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant la un azil! Batrani ținuți in cuști și sedați! Patru angajați au fost arestați pana acum

13:01, 21.02.2024 - Caz șocant la un azil din Italia! Batranii din acest azil au fost ținuți in cuști și sedați! Patru angajați au fost arestați pana acum, iar autoritațile au demarat o ancheta in acest sens.

Incident șocant in București. Un polițist a fost lovit cu mașina de o șoferița, in timp ce dirija traficul

18:40, 13.02.2024 - Un acccident rutier șocant a avut loc, in urma cu puțin timp, pe o strada din București. O șoferița a lovit cu mașina un polițist, in timp ce dirija traficul. La fața locului a ajuns de urgența un echipaj medical. Iata mai multe detalii despre accident.

O fata de 12 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost agresata de alte doua, cu un an mai mare decat ea. Incident șocant pe o strada din Caraș Severin

16:05, 03.02.2024 - Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Caras-Severin au anuntat sambata, ca dupa ce au vazut imagini postate pe o retea de socializare, in care o fata este agresata de alte doua, politisti de la Sectia 8 Politie Rurala Oravita s-au sesizat si au inceput verificarile pentru identificarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?