Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ştefan Radu are Italia la picioare! Fotbalistul român a făcut un gest SENZAŢIONAL pentru persoanele afectate de cutremurul de la Amatrice!

Publicat:

a facut un gest demn de toata lauda! Fotbalistul român a fost la Amatrice, orasul care a fost distrus aproape în totalitate de cutremurul care a avut loc la 24 august.

Alaturi de fundasul nostru, la Amatrice au fost prezenti si ceilalti jucatori legitimati la . Fotbalistii s-au întâlnit cu elevii scolii din localitate si le-au facut acestora mai multe cadouri. Lazialii au vizitat si zona rosie a orasului, iar a parut foarte emotionat si marcat de tragedia care a avut loc acolo.

Peste 300 de persoane, printre care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

Explozia de la hidrocentrala din Italia: Un roman se afla printre persoanele decedate (VIDEO)

07:45, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia.Potrivit agenției ANSA, citata de Mediafax, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identicate.

Verificari la barajul Bicaz, dupa cutremurul cu magnitudinea 3,3 care a avut loc in județul Neamț

15:40, 28.03.2024 - Autoritațile din județul Neamț fac verificari la Barajul Izvorul Muntelui (Bicaz) dupa cutremurul de magnitudine 3,3, care s-a produs in zona joi dimineața, relateaza presa locala.„Am discutat cu Inspectorul Șef al ISU Petrodava Neamț, domnul general Ciprian Mitrea, și am luat decizia efectuarii unei…

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Ianis Hagi face nunta secreta dupa EURO 2024! Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit

21:45, 17.03.2024 - Ianis Hagi și frumoasa lui soție, Elena Tanase, au stabilit marele eveniment de nunta. Fotbalistul internațional roman face nunta secreta dupa EURO 2024. Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit.

Caz incredibil in Italia. Un roman a fost prins in timp ce fura un pui rotisat, din cauza foamei. Cum a reacționat judecatorul

10:15, 21.02.2024 - Caz incredibil a ajuns in atenția tuturor. Un roman a furat un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Barbatul a fost prins de poliiști, iar mai apoi a ajuns in instanța. Iata ce decizie au luat judecatorii in cazul sau, dupa ce a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza ca i-a fost foame.

Valentin Mihaila a inscris in Italia - Parma ramane lider in Serie B

17:35, 03.02.2024 - Fotbalistul echipei Parma, Valentin Mihaila, a inscris un gol in meciul castigat, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Venezia, in etapa a 23-a a ligii secunde din Italia, noteaza news.ro.Mihaila a deschis scorul in minutul 21. Pentru Parma a mai inscris Camara ‘90+10,…


Ce parere ai despre aceasta stire?