Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ştefan Radu are Italia la picioare! Fotbalistul român a făcut un gest SENZAŢIONAL pentru persoanele afectate de cutremurul de la Amatrice!

Publicat:

a facut un gest demn de toata lauda! Fotbalistul român a fost la Amatrice, orasul care a fost distrus aproape în totalitate de cutremurul care a avut loc la 24 august.

Alaturi de fundasul nostru, la Amatrice au fost prezenti si ceilalti jucatori legitimati la . Fotbalistii s-au întâlnit cu elevii scolii din localitate si le-au facut acestora mai multe cadouri. Lazialii au vizitat si zona rosie a orasului, iar a parut foarte emotionat si marcat de tragedia care a avut loc acolo.

Peste 300 de persoane, printre care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman și-a pierdut antebrațul in Italia, incercand a arunce in aer un bancomat

18:31, 04.05.2024 - Un roman in varsta de 36 de ani și-a pierdut antebrațul in urma unei incercari eșuate de spargere a unui bancomat al bancii Riviera din orașul Cattolica, scrie stiridiaspora.ro. Potrivit informațiilor furnizate de presa locala, evenimentul a avut loc in timpul nopții dinspre 4 mai, in jurul orei patru…

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

Explozia de la hidrocentrala din Italia: Un roman se afla printre persoanele decedate (VIDEO)

07:45, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia.Potrivit agenției ANSA, citata de Mediafax, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identicate.

Verificari la barajul Bicaz, dupa cutremurul cu magnitudinea 3,3 care a avut loc in județul Neamț

15:40, 28.03.2024 - Autoritațile din județul Neamț fac verificari la Barajul Izvorul Muntelui (Bicaz) dupa cutremurul de magnitudine 3,3, care s-a produs in zona joi dimineața, relateaza presa locala.„Am discutat cu Inspectorul Șef al ISU Petrodava Neamț, domnul general Ciprian Mitrea, și am luat decizia efectuarii unei…

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Ianis Hagi face nunta secreta dupa EURO 2024! Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit

21:45, 17.03.2024 - Ianis Hagi și frumoasa lui soție, Elena Tanase, au stabilit marele eveniment de nunta. Fotbalistul internațional roman face nunta secreta dupa EURO 2024. Evenimentul care este cotat la peste 100.000 de euro a fost stabilit.

Anul trecut, in cateva comune prahovene, numarul casatoriilor oficiate nu a fost nici cat cel al degetelor de la o mana!

00:05, 23.02.2024 - • La Lapoș, doar doua cupluri au spus ”DA”, iar la Salciile, Talea și Tataru – trei; • Zeci de prahoveni și-au gasit jumatatea peste mari și țari • De la inceputul lui 2024, in jumatate de județ-ZERO casatorii N.Dumitrescu La nivelul Prahovei, nu mai este de mult timp o noutate faptul ca numarul locuitorilor…

Un roman dat disparut in Italia a fost gasit mort. Trupul neinsuflețit al lui Dorel era in propria mașina, cazuta intr-o rapa / FOTO

15:06, 18.02.2024 - Caz șocant in Italia. Un barbat care a fost dat disparut in urma mai mult timp a fost gasit mort in propria mașina, cazuta intr-o rapa. Dorel era cautat de trei saptamani de familia lui. A fost solicitat ajutorul poliției, iar in cele din urma, veștile au fost tragice.


Ce parere ai despre aceasta stire?