Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / După ce gurile rele au spus că s-ar fi despărţit, un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" este mai bine ca niciodată!

Publicat:

Daca în casa "Mireasa pentru fiul meu" cei doi aveau discutii în contradictoriu mai tot timpul, iar nimeni nu le dadea vreo sansa în afara competitiei, cei doi sunt mai bine ca niciodata si traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Emilia si Nicolae, fosti concurenti în sezonul 5 la "Mireasa pentru fiul meu", sunt mai bine ca niciodata, iar cei doi se bucura de fiecare clipa petrecuta împreuna.

Dupa ce gurile rele au spus ca acestia s-ar fi despartit pentru ca Emilia publicase o fotografie în care aparea fara Nicolae, cei doi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Liviu și Iuliana s-au sarutat in intuneric. In live au spus ca formeaza un cuplu

15:55, 19.02.2024 - Dupa petrecerea de sambata din casa Mireasa, cand fetele și baieții iși luau ramas bun, doi tineri s-au sarutat in intuneric. In emisia live, Liviu a recunoscut ca el și iuliana s-au sarutat.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Delia și Dediș s-au sarutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu. Care a fost motivul

15:40, 19.02.2024 - Pentru Dediș și Delia incertitudinile au plutit la petrecerea din casa Mireasa. Dupa discuții despre opritul cunoașterii, cei doi s-au sarutat. In emisia live Delia și Dediș au spus ca sunt inca intr-o cunoaștere.

Ce mai face și cum arata Andrada de la Mireasa. Cum a aparut alaturi de Victor pe Instagram, deși se zvonea ca s-au desparțit

12:05, 13.02.2024 - Andrada și Victor de la Mireasa continua sa ofere o lecție de perseverența și iubire adevarata, chiar și dupa ce au parasit show-ul. In ciuda zvonurilor care au circulat in mediul public despre o posibila desparțire, cei doi au demonstrat ca sunt mai uniți ca niciodata.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?