Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filet de porc Appenzeller

Publicat:

Ingrediente❱ 1 buc. mușchiuleț de porc 350 – 400 g❱ carne uscata, pastrama din carne de vita, uscata la aer, specific elvețiana, taiata felii subțiri❱ morcovi, telina, praz, cașcaval, sare, piper, uleiMod de preparare Se despica mușchiulețul de porc pentru a obține Read more...

Citeste articolul mai departe pe revistaciao.ro…  

Sursa articol: revistaciao.ro


Stiri pe aceeasi tema

FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin

22:40, 23.04.2024 - Luni,  22 aprilie, polițiștii satmareni  au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii de furt. The post FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin first appeared on Informatia Zilei .

Șaorma de post delicioasa. Nici nu vei observa ca nu conține carne. Ce ingrediente poți folosi

17:25, 15.04.2024 - Șaorma este unul dintre preparatele preferate ale romanilor. Aceștia il savureaza indiferent de ocazie. Deși suntem in postul Paștelui, vedeta mancarurilor fast-food din Romania poate ramane pe masa.

Familia lui Culița Sterp, cu sute de oi, in Hațeg, se imbogatește de Paște. Cu cat vinde Mama Geta, brici la socoteli, kilogramul de carne de miel EXCLUSIV

20:25, 09.04.2024 - Mama Geta, a celebrului artist Culița Sterp, este o adevarata femeie de afaceri, in Hațeg. Simpatica femeie, priceputa la socoteli, ne-a vorbit, in interviul pentru Playtech Știri, despre pregatirile pentru Sarbatorile Pascale. Ne-a spus și cu cat vinde, in 2024, kilogramul de carne de miel. Ea explica…

Ioan Popa, managerul companiei Transavia, din Alba: Produsele din carne de pasare s-au scumpit cu 35% in ultimii 10 ani

13:35, 29.03.2024 - Ioan Popa, managerul companiei Transavia, din Alba: Produsele din carne de pasare s-au scumpit cu 35% in ultimii 10 ani Fondatorul companiei din Alba, Transavia, Ioan Popa, a spus ca produsele din carne de pasare s-au scumpit in ultimii 10 ani. Acesta a spus ca produsele s-au scumpit cu 35%, in condițiile…

Secretul Mihaelei Bilic pentru a avea cea mai frageda carne. In ce o pune la fezandat

09:55, 14.03.2024 - Mihaela Bilic vine cu un nou sfat culinar. Celebrul nutriționist a dezvaluit o metoda inedita de fezandare a carnii, la care puțini s-ar fi gandit. In ce o pune, de fapt, la fezandat și cat trebuie ținuta pentru a capata un gust perfect. Mihaela Bilic dezvaluie cea mai buna marinada Mihaela Bilic este…

Tradiții in Sambata Morților sau Moșii de Iarna, cand se pomenesc inaintașii. „Romanii vin acasa sa faca parastase“

16:20, 06.03.2024 - Sambata Morților sau Moșii de iarna 2024 sunt trecuți in calendarul ortodox in data de 9 martie, inainte de Duminica Infricoșatoarei Judecați, cunoscuta și sub numele de Lasatul Secului de Carne pentru intrarea in Postul Paștelui, marcata anul acesta la 10 martie.

Cercetatorii sud-coreeni au dezvoltat un aliment care combina orez si celule de carne de vita

08:05, 19.02.2024 - Oamenii de stiinta din Coreea de Sud au dezvoltat un nou tip de aliment hibrid sustenabil, care combina orez si celule de carne de vita, despre care cred ca ar putea contribui la rezolvarea crizelor alimentare si care ar putea marca un progres in combaterea schimbarilor climatice, informeaza AFP.

Incendiu  puternic de vegetație uscata in localitatea Rau Alb de Jos

06:55, 08.02.2024 -  A ars litiera pe o suprafața de aproximativ 1 ha, la fața locului au intervenit pompierii  de la Garda de Intervenție Voinești. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat ca ardea  litiera pe o suprafața de aproximativ 1 ha. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. SE…


Ce parere ai despre aceasta stire?