Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Florin Salam a fost cerută în căsătorie în aeroport. Moment emoționant

Publicat:

Fiica lui a fost ceruta in casatorie de Catalin Vișanescu, dupa mai mult de trei ani in care au trait momente unice impreuna. Cei doi se ințeleg de minune. Momentul emoționant a avut loc in aeroport, imediat ce artista a aterizat. Betty are 17 ani, iar relatia cu iubitul mai mare cu noua ani dureaza de mai bine de trei ani. Fiica lui a fost ceruta in casatorie in fața a zeci de oameni Fiica lui a trait cele mai mari emoții la intoarcerea din vacanța petrecuta in Barcelona. Betty și Catalin Vișanescu s-au cunoscut la un stand-up comedy show, acolo unde Catalin…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui de cand aceasta locuiește la Londra. „Eu i-am spus unde greșesc și sa nu repete și ea greșelile”

13:46, 04.04.2024 - Ada, fiica actorului Cornel Palade, a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea alaturi de tatal ei la America Express. Ada Palade studiaza muzica la o universitate prestigioasa din Londra, a concurat la diverse concursuri de muzica, este deja actrița și chiar a cantat intr-o trupa.In…

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.

Ema Uta a fost ceruta in casatorie. Alex Bodi i-a pus inelul pe deget blondinei, in Maldive / VIDEO

19:05, 01.04.2024 - Se spune ca atunci cand dragostea este reala și puternica, nimeni și nimic nu poate stea in calea ei. Deși s-au certat și s-au desparțit de nenumarate ori, Alex Bodi și Ema Uta par acum convinși ca sunt facuți unul pentru celalalt. Blonda a fost ceruta in casatorie de barbatul alaturi de care traiește…

Mesajul EMOȚIONANT al unei mamici care a nascut la Spitalul Județean de Urgența Alba: ”Una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trait vreodata”

17:30, 14.03.2024 - Mesajul EMOȚIONANT al unei mamici care a nascut la Spitalul Județean de Urgența Alba: ”Una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trait vreodata” Mesajul EMOȚIONANT al unei mamici care a nascut la Spitalul Județean de Urgența Alba: ”Una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trait…

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!

Maria, fiica lui Florin Salam, a cantat manele și a dat dedicații la un botez. Cum suna vocea ei live, la doar 8 ani | VIDEO

13:20, 28.01.2024 - Fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre ii calca pe urme tatalui ei. Maria a fost filmata in timp ce canta manele și dadea dedicații in timpul unui eveniment, unde a participat alaturi de familie. Totul s-a intamplat sub privirea emoționata a manelistului.


Ce parere ai despre aceasta stire?