Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festivalul – Concurs de Interpretare vocală şi muzică de cameră “Achim Stoia”, ediţie jubiliară

Publicat:

Colegiul National de Arta „Octav Bancila” din Iasi invita publicul in perioada 14-19 mai 2019 la Festivalul-Concurs de Interpretare vocala și muzica de camera „Achim Stoia” – Iași, editia a X-a – ediție aniversara, adresat elevilor secțiilor de canto clasic ale liceelor si colegiilor de arta, seminariilor teologice din tara precum și studenților secțiilor de canto clasic, pedagogie, muzicologie și dirijat cor din universitați. In anul 2009 prima editie a concursului a aparut pe fondul inexistentei unei competitii de acesta natura, prin care sa fie oferita o sansa in plus tinerelor valori si din…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festivitatea de deschidere a conferinței internaționale „Teaching workshop of the ISN and a course in Neuropathology and Neuroscience”, la UMFST

21:05, 22.04.2024 - In perioada 22-24 aprilie, Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș gazduiește conferința internaționala intitulata „Teaching workshop of the ISN and a course in Neuropathology and Neuroscience", desfașurata la centrul UniX din Targu Mureș, evenimentul…

Craiova gazduiește etapa naționala a olimpiadei de muzica pentru liceeni

13:25, 16.04.2024 - In perioada 17 – 21 aprilie 2024, la Craiova, se va desfașura etapa naționala a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentala, Vocala și Studii Teoretice Muzicale pentru invațamantul liceal. La competiție vor participa 391 de elevi și 90 de cadre didactice din 39 de licee vocaționale-profil artistic…

Universitatea Ovidius Constanta ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa lui Andrzej Pastwa, de la Universitatea de stat Silezia, din Polonia

11:05, 11.04.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta, la propunerea Facultatii de Teologie, acorda vineri, 12 aprilie 2024, titlul de "Doctor Honoris Causa" prof. univ. dr. habil. Andrzej Pastwa, de la Facultatea de Teologie catolica din cadrul Universitatii de stat Silezia Katowice , din Polonia. Festivitatea va avea…

(AUDIO/FOTO) „Momente de grație”, cu studenții de la Coregrafie, a Universitații ieșene de Arte

15:10, 09.04.2024 - „Saptamana Ușilor Deschise” de la Facultatea de Teatru din cadrul Universitații Naționale de Arte „George Enescu” din Iași s-a incheiat, dar cei care doresc sa urmeze un program de studiu la Universitatea de Arte ieșeana pot participa, in lunile urmatoare, la cursurile gratuite organizate de instituția…

(AUDIO/FOTO) Actorul Doru Aftanasiu: Teatrul il faci de placere sau deloc!

15:45, 03.04.2024 - Cei care cocheteaza cu gandul de a urma o cariera in teatru, dar nu numai ei, sunt invitați, la Facultatea de Teatru a Universitații Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, la evenimentul Saptamana Ușilor Deschise. Experiența ar putea putea fi convingatoare. Ioana Soreanu a intrat in salile de repetiții…

Creații ale profesorilor de arte plastice de la universitațile Timișoara si Iași, intr-o noua expoziție

09:45, 21.02.2024 - Centrul de  Centrul de Creație al Artelor Vizuale Contemporane din cadrul Departamentului Arte Vizuale al Facultații de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara și Centrul de Cercetare Estetica și Creație Artistica din cadrul Universitații Naționale de Arte „George Enescu” din Iași deschide…

FOTO | Soprana buzoiana Cristina Vasilache, in concert la Muzeul Național de Arta al Romaniei, de „Ziua muzicii vechi”

00:10, 20.02.2024 - Absolventa a Liceului de Arte „Margareta Sterian” și apoi a Universitații Naționale de Muzica din București, soprana Cristina Vasilache este membra a colectivului Filarmonicii „George Enescu”, dar și a Ansamblul „Sempre”, care reunește muzicieni specializați in interpretarea muzicii vechi, al caror…

(AUDIO/FOTO) Antropologia, in studiul personajului: Teatrul Odin, la UNAGE Iași

18:21, 19.02.2024 - Procesul de creație, construirea personajului reprezinta un parcurs care egaleaza placerea prezentarii spectacolului. Cautarea este o parte importanta din actul artistic. Tinerii artiști ai Universitații Naționale de Arte „George Enescu” din Iași au exersat aceasta experiența in cadrul unui workshop…


Ce parere ai despre aceasta stire?