Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eugenia Șerban, despre calvarul prin care a trecut cu fiul dependent de droguri. Cum l-a dat chiar ea pe mâna poliției: „Am ajuns să sun la 112”

Publicat:
Eugenia Șerban, despre calvarul prin care a trecut cu fiul dependent de droguri. Cum l-a dat chiar ea pe mâna poliției: „Am ajuns să sun la 112”

Dupa ce ca s-a luptat cu doua forme agresive de cancer, Eugenia Șerban (54 de ani) a trait un calvar cu fiul sau, Lorans, care a ajuns dependent de substanțele interzise! In ultima instanța, actrița a fost nevoita, anul trecut, sa sune la Poliție și a cerut de ordin de protecție impotriva propriului copil, potrivit […] The post Eugenia Șerban, despre calvarul prin care a trecut cu fiul dependent de droguri. Cum l-a dat chiar ea pe mana poliției: „Am ajuns sa sun la 112” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol si foto: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar din Suceava care a furat doua bormașini dintr-un magazin prins dupa o goana prin parcare de șeful Poliției din Adancata și un luptator SAS aflați la cumparaturi in timpul liber

15:51, 27.04.2024 - Vineri la ora 19.02, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca un barbat a incercat sa sustraga bunuri din incinta unui magazin de bricolaj din municipiul Suceava. Cu ocazia cercetarilor efectuate, intr-o zona adiacenta au fost identificați doi agenți de paza,…

Batrana de 81 de ani din Siret inșelata prin metoda ”accidentul”. Femeia a ramas fara 14.500 de lei

18:40, 09.04.2024 - La data de 6 aprilie in jurul orei 20.10, o femeie in varsta de 81 ani, din orașul Siret, insoțita de catre fiul ei s-a prezentat la sediul Poliției orașului Siret și a sesizat faptul ca la data de 06.04.2024, in intervalul orar 14.00 – 15.30 a fost sunata pe telefonul fix din interiorul locuinței […]…

Cum a aflat Eugenia Șerban ca fiul ei este dependent de droguri. Pana acum, actrița a incalcat ordinul de protecție pentru a-l salva: ”Am simțit ca...”

16:05, 01.04.2024 - Eugenia Șerban duce o lupta cumplita de cand fiul ei a ajuns sa fie dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe ingrozitoare și a fost nevoita sa iși incalce ordinul de protecție pentru a-l salva pe fiul ei. Iata cum a aflat de problemele baiatului ei!

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea pe care o traiește din cauza fiului ei dependent de droguri: „Eram la limita”

17:45, 15.03.2024 - Eugenia Șerban a facut marturii exclusive despre coșmarul pe care il traiește din cauza fiului ei dependent de substanțe interzise. De curand, actrița a obținut un ordin de protecție impotriva baiatului ei. Iata ce a declarat!

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Lovitura dura data unei rețele de traficanți de droguri din municipiul Suceava. 21 de persoane reținute printre care și liderul gruparii care deține un local unde se vindeau droguri (foto)

18:21, 13.03.2024 - La data de 12 martie 2024, polițiștii Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Suceava, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracționala a 21 de persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, in forma continuata, efectuarea…

O femeie de 28 de ani din Marginea și-a dat pe mana Poliției concubinul cu care are doi copii  

18:45, 22.02.2024 - La data de 20 februarie ora 11.00, la sediul Secției 3 Poliție Rurala Marginea, s-a prezentat o femeie 28 ani, din comuna Marginea, care a sesizat faptul ca la data de 18.02.2024, in jurul orei 14:00, a fost amenințata cu acte de violența de catre concubinul sau, solicitand emiterea unui ordin de protecție…


Ce parere ai despre aceasta stire?