Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena de la Mandinga a întâlnit bărbatul la care visa de mulţi ani: "A fost o experiență incredibilă!"

Publicat:

Week-endul trecut Elena de la Mandinga, artista care va putea fi urmarita in curand in emisiunea “Splash! Vedete la apa”, a avut parte de un super show la care a asistat, de data aceasta, din public.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lilia Cosman despre senzațiile traite in calificari la Campionatele Europene de la Rimini: „A fost o experiența incredibila"

19:00, 03.05.2024 - Lilia Cosman, 16 ani, a contribuit la calificarea Romaniei in finala pe echipe duminica, ea povestind apoi cum s-a simțit pe parcursul concursului. Echipa feminina a Romaniei se testeaza inainte de Jocurile Olimpice de la Paris. „Tricolorele” s-au calificat cu al patrulea punctaj in finala și vor avea…

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Raul Pasetto este italianul care s-a intalnit cu vedete precum Brad Pitt și George Clooney

21:15, 15.04.2024 - Raul Pasetto este italianul care a reușit sa ii uimeasca din plin pe jurați cu dezvaluirile facute in ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 15 aprilie 2024. Acesta a spus ca a intalnit numeroase personalitați, printre care Brad Pitt și George Clooney.

CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales sa se separare, dupa 16 ani de casnicie: „Cu inimile impovarate de tristețe...” / FOTO

12:25, 04.04.2024 - Veste șocanta! CRBL și Elena, soția lui, au decis sa mearga pe drumuri separate! Cei doi vor divorța, dupa 16 ani de casnicie. Artistul și partenera lui au trait o frumoasa poveste de dragoste. Anunțul facut in urma cu puțin timp.

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Suhaib a-nviat! Situație incredibila in dosarul disparutului despre care parinții susțineau ca ar fi fost ucis

22:45, 19.03.2024 - In timp ce parinții lui susțin ca el ar fi fost ucis de mafioți, urmaritul general Suhaib Meshah s-a ridicat și a umblat, mai ceva ca Lazar, iar ca minunea sa fie completa, a atacat sentința primita in dosarul traficului de droguri.

Transnistria, despre aderarea la Rusia: 'O prostie incredibila!'

21:10, 27.02.2024 - Vicepreședintele Consiliului Suprem al republicii nerecunoscute Transnistria (Republica Moldoveneasca Transnistreana) Galina Antiufeeva, a declarat ca la Congresul deputaților de toate nivelurile din republica din 28 februarie nu va fi adoptat un apel de aderare la Rusia. Anterior, despre astfel…

Universitatea București l-a lasat iar pe nea Nicu fara titlul de Doctor Honoris Causa

20:50, 21.02.2024 - Senatul Universitații din București revalideaza hotararea de retragere a titlului onorific de Doctor Honoris Causa acordat de instituție lui Nicolae Ceaușescu. Senatul Universitații din București (UB) a decis, de jure, in ședința de miercuri, 21 februarie 2024, revalidarea hotararii de retragere a titlului…


Ce parere ai despre aceasta stire?