Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIT CU DROGURI Persoană prinsă abordând eleve pentru videochat, în apropierea unui liceu

Publicat:
DESCOPERIT CU DROGURI Persoană prinsă abordând eleve pentru videochat, în apropierea unui liceu

Insoțit de doi caini periculoși, unul dintre ei fara botnița, acesta avea asupra sa substanțe interzise. The post DESCOPERIT CU DROGURI Persoana prinsa abordand eleve pentru videochat, in apropierea unui liceu first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROPUNERE EUROPEANA Elevii de liceu ar putea primi și ei lapte și fructe din fonduri europene, pana in 2029

09:35, 26.04.2024 - Programul pentru școli al Romaniei prin care copii de gradinița și elevii de clasele primare și gimnaziu primesc in prezent lapte și fructe ar putea fi extins și la elevii de liceu. The post PROPUNERE EUROPEANA Elevii de liceu ar putea primi și ei lapte și fructe din fonduri europene, pana in 2029 first…

Un polițist de la Crima Organizata, calcat cu mașina de un traficant de droguri

19:05, 07.03.2024 - „Masurile au fost luate, dupa ce persoanele in cauza au fost depistate in flagrant delict, in timp ce se deplasau cu un autoturism in orașul Targu Secuiesc, la scurt timp dupa ce ar fi vandut aproximativ 40 de grame de canabis (drog de risc) pentru 1.800 de lei”, transmite IPJ Covasna.Șoferul l-a lovit…

INTRAREA IN ȚARA Permis necorespunzator categoriei descoperit la frontiera

13:15, 29.02.2024 - Politistii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean ucrainean care la intrarea in țara a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere necorespunzator.... The post INTRAREA IN ȚARA Permis necorespunzator categoriei descoperit la frontiera first appeared on Informatia Zilei .

FOTO: Persoana prinsa sub o scara din beton prabușita la Ocna Șugatag

13:55, 26.02.2024 - In aceasta dimineața echipajele pompierilor militari din Sighetu Marmației intervin pentru salvarea unei persoane suprinse de prabușirea unei scari din beton la Ocna Șugatag. The post FOTO: Persoana prinsa sub o scara din beton prabușita la Ocna Șugatag first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?