Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarații EXCLUSIVE ale Valeriei de Monaco! Ce se petrece acum cu fiul ei, țintuit de leucemie pe patul de spital

Publicat:

Valeria de Monaco, vedeta al carui copil trece prin momente care ar distruge psihic orice mama, internat într-un spital din Franța dupaa ce, suferind de leucemie, a contractat o infecție intraspitaliceasca în România, pare sa se fi mai liniștit acum.

Pentru prima oara, dupa o luna și jumatate în care copilul i-a fost inert, pe patul de spital, și ajunsese într-o situație care parea sa prevesteasca doar ce era mai rau, Valeria de Monaco a zâmbit astazi. Motivul? Copilașul ei, pentru prima oara, a reușit sa deschida ochii, semn ca tratamentul din Franța…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Roman de la Mireasa, noi declarații dupa ce s-a spus ca soțul ei a fost arestat in Germania! Tanara il daduse disparut: ”Noi am vrut doar sa-l cautam”

11:15, 25.04.2024 - Dupa ce in urma cu o saptamana, Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, anunța ca soțul ei a disparut in timp ce se intorcea in Romania, din Franța, iata ca ulterior s-a spus ca acesta ar fi fost gasit, mai exact ar fi fost arestat in Germania. Reporterii Spynews.ro au incercat sa ia legatura cu…

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

De ce refuza Franța sa il extradeze pe fugarul Paul de Romania, condamnat in dosarul Ferma Baneasa

18:31, 06.04.2024 - Romania nu reușește cu niciun chip sa-l aduca in țara pe fugarul Paul de Romania, condamnat la trei ani si patru luni inchisoare cu executare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa. Franța refuza pur și simplu sa il extradeze pe Paul de Romania, iar decizia este definitiva. Motivul…

Un polițist olandez a dezvaluit cați bani fac cerșetorii romani. ”Lucreaza in grupuri. Sunt mai degraba incapațanați decat disperați”

21:20, 29.03.2024 - Polițistul respectiv mai postase, la inceputul lunii un avertisment pe tema cerșetorilor, insa, de data aceasta, reprezentantul legii a ales sa dezvaluie informații privind veniturile caștigate de indivizii catalogați drept "nevoiași" din Romania.In postarea anterioara, polițistul a atras atenția asupra…

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata! Vedeta face declarații exclusive

23:50, 31.01.2024 - Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata. Artista vorbește despre cele doua incercari, esuate, de a ajunge in fața altarului. Cum crede cantareața ca le-ar schimba viața un act.


Ce parere ai despre aceasta stire?