Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Rogoz, DECIZIE RADICALĂ după 2 ani de la NUNTĂ

Publicat:

Conceptul "trash the dress" / "distruge rochia de mireasa" este de mult timp cunoscut si foarte apreciat in strainatate si, de cativa ani, a inceput sa fie adoptat si la noi.

O fashionista convinsa, Dana nu putea scapa bucuria de a termina capitolul rochiei de mireasa intr-un mod cat se poate de modern.

Asa ca s-a aliniat si ea tendintelor si a decis sa-si distruga frumoasa rochie de mireasa.

Dana asi fac praf tinuta imagulata intr-un service auto, direct pe rampa, inconjurata de vaselina si uleiuri, de chei franceze, sluruburi si piulite, de polizoare si vopsele.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicala la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt impacat”

01:35, 09.05.2024 - La finalul ediției 23 de la Chefi la cuțite au fost eliminați doi concurenți. Proba individuala a constat in prepararea unei farfurii in care trebuiau sa se regaseasca lactate. Dupa ce jurații au oferit notele, s-a decis sa aiba loc o dubla-eliminare.

Adrian Mititelu jr., decizie RADICALA dupa conflictul din familie de la Craiova: „Problema este ca el nu se trezește nici in ceasul al 12-lea”

18:36, 04.04.2024 - Adrian Mititelu jr a luat o prima decizie dupa schimbul dur de replici pe care l-a avut cu tatal sau. Fiul patronului de la FCU Craiova a anunțat faptul ca va ceda pachetul de acțiuni pe care il deține la formația din Banie și a lansat un nou atac la adresa lui Mititelu senior. FCU Craiova a fost eliminata…

Meme Stoica, decizie radicala! Managerul de la FCSB nu a mancat nimic timp de aproape 4 zile. Cat a slabit

14:25, 24.03.2024 - Meme Stoica a luat o decizie radicala! Managerul de la FCSB nu a mancat timp de aproape 4 zile. Iata cate kilograme a reușit sa dea jos. Ce a consumat in aceasta perioada. Multe vedete din Romania au ținut fasting.

Catalin Cherecheș, decizie radicala dupa ce a fost adus in catușe in Romania. La ce gest extrem a recurs fostul edil din Baia Mare

18:36, 22.03.2024 - Catalin Cherecheș a fost a fost adus in Romania, direct din penitenciarul in care era inchis in Germania. Acesta se afla acum dupa gratii la noi in țara, unde a luat o decizie radicala. La ce gest extrem de recurs fostul edil din Baia Mare și care este motivul. Catalin Cherecheș a fost adus in […] The…

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

In ce vor sa investeasca Giovana și Sese de la Mireasa marele premiu. Ce decizie importanta au luat caștigatorii sezonului 5, inainte sa devina parinți din nou

09:40, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, se pregatesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cei doi au planuri mari de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara și s-au gandit și ce vor face și cu marele premiu.

Bogdan de la Ploiești, decizie radicala! Artistul nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare: „O perioada...” / FOTO

09:30, 20.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a luat o decizie radicala! Artistul și-a surprins fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe pagina de Instagram. Cantarețul de manele nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare. Iata ce a transmis!

Star Matinal. „In casa mea nu va mai intra niciun barbat!”. Emilia Ghinescu, decizie radicala! Nu vrea sa se mai casatoreasca / VIDEO

12:05, 15.02.2024 - Emilia Ghinescu a luat o decizie radicala, dupa desparțirea de fostul iubit. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața de muzica populara a marturisit ca nu vrea sa se mai casatoreasca. Iata ce declarații neașteptate a facut artista in cadrul emisiunii!


Ce parere ai despre aceasta stire?