Cum verifici dacă lactatele cumpărate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic
Publicat:1. Branza dulce de vaci și smantana fermentataDaca branza dulce de vaci pusa pe o farfurie și lasata la temperatura camerei se acopera cu o crusta galbena, dar nu-și modifica nici gustul, nici mirosul, cel mai probabil ea este preparata cu ulei de palmier. Branza naturala incepe sa fermenteze. Lactate contrafacute, in magazinele romanești: lapte indoit cu apa, branza sfaramicioasa. Șocant ce arata testele inspectorilor sanitar-veterinari 2. InghețataEste suficient sa o lasați sa se dezghețe pe o farfurie. Produsul natural se va inmuia, pastrandu-și forma, in timp ce produs cu ulei de palmier se…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol si foto: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
De Paște, poți sa ai o ARENA de delicii pe masa: platouri, pasca cu branza dulce sau sarata și cozonac Babka de la Arena by Casa EMA
09:05, 18.04.2024 - Nu aveți timp sa pregatiți bunatați pentru masa de Paște? Nu e nicio problema! ARENA by Casa EMA va sare-n ajutor cu o mulțime de delicii, pentru toata familia. Nu trebuie decat sa comandați ceea ce va face cu ochiul, iar cei de la ARENA se ocupa de toate detaliile. Va doriți sa-i surprindeți pe cei…
Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce
14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…
„Aștia” nenorociții fac bani din produsul nostru
12:16, 02.04.2024 - Andrei Caramitru atrage din nou atenția cu un text care ar putea supara mare parte a populației. El compara situația in care se afla „aia care se ocupa cu producția și aia care se ocupa cu finanțarea și distribuția/vanzarea (comercianții)“. Cum vede lucrurile și de ce va supara mare parte din romani?…
Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat
17:36, 28.03.2024 - Inca din prima ediție a emisiunii, numeroși concurenți s-au prezentat in fața juraților cu povești de viața incredibile și preparate pline de savoare. Cei mai mulți dintre ei au folosit și un ingredient „secret”, ce le-a adus succesul.
Pericolul branzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"
12:26, 22.03.2024 - Mihaela Bilic a atras atenția asupra unui aspect de mare importanța legat de consumul de branzeturi și lactate vegetale, subliniind pericolul pe care acestea il reprezinta pentru sanatatea noastra. Intr-o postare recenta pe platformele online, reputata nutriționista a lansat un avertisment clar, invitandu-ne…
Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos
16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…
Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit
12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…
Untul de musca, un nou aliment inventat de producatori folosit la fabricarea napolitanelor, biscuiților și prajiturilor.
07:00, 31.01.2024 - In paralel cu producerea de carne sintetica cu ajutorul inteligentei artificiale, cercetatorii de la Universitatea Gent (Belgia) au creat o grasime din larve de musca Hermetia illucens, care ar putea inlocui untul folosit la fabricarea napolitanelor, biscuiților și prajiturilor. Produsul respectiv se…