Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum verifici dacă lactatele cumpărate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic

Publicat:
Cum verifici dacă lactatele cumpărate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic

1. Branza dulce de vaci și smantana fermentataDaca branza dulce de vaci pusa pe o farfurie și lasata la temperatura camerei se acopera cu o crusta galbena, dar nu-și modifica nici gustul, nici mirosul, cel mai probabil ea este preparata cu ulei de palmier. Branza naturala incepe sa fermenteze. Lactate contrafacute, in magazinele romanești: lapte indoit cu apa, branza sfaramicioasa. Șocant ce arata testele inspectorilor sanitar-veterinari 2. InghețataEste suficient sa o lasați sa se dezghețe pe o farfurie. Produsul natural se va inmuia, pastrandu-și forma, in timp ce produs cu ulei de palmier se…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

De Paște, poți sa ai o ARENA de delicii pe masa: platouri, pasca cu branza dulce sau sarata și cozonac Babka de la Arena by Casa EMA

09:05, 18.04.2024 - Nu aveți timp sa pregatiți bunatați pentru masa de Paște? Nu e nicio problema! ARENA by Casa EMA va sare-n ajutor cu o mulțime de delicii, pentru toata familia. Nu trebuie decat sa comandați ceea ce va face cu ochiul, iar cei de la ARENA se ocupa de toate detaliile. Va doriți sa-i surprindeți pe cei…

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

„Aștia” nenorociții fac bani din produsul nostru

12:16, 02.04.2024 - Andrei Caramitru atrage din nou atenția cu un text care ar putea supara mare parte a populației. El compara situația in care se afla „aia care se ocupa cu producția și aia care se ocupa cu finanțarea și distribuția/vanzarea (comercianții)“. Cum vede lucrurile și de ce va supara mare parte din romani?…

Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat

17:36, 28.03.2024 - Inca din prima ediție a emisiunii, numeroși concurenți s-au prezentat in fața juraților cu povești de viața incredibile și preparate pline de savoare. Cei mai mulți dintre ei au folosit și un ingredient „secret”, ce le-a adus succesul.

Pericolul branzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"

12:26, 22.03.2024 - Mihaela Bilic a atras atenția asupra unui aspect de mare importanța legat de consumul de branzeturi și lactate vegetale, subliniind pericolul pe care acestea il reprezinta pentru sanatatea noastra. Intr-o postare recenta pe platformele online, reputata nutriționista a lansat un avertisment clar, invitandu-ne…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Untul de musca, un nou aliment inventat de producatori folosit la fabricarea napolitanelor, biscuiților și prajiturilor.

07:00, 31.01.2024 - In paralel cu producerea de carne sintetica cu ajutorul inteligentei artificiale, cercetatorii de la Universitatea Gent (Belgia) au creat o grasime din larve de musca Hermetia illucens, care ar putea inlocui untul folosit la fabricarea napolitanelor, biscuiților și prajiturilor. Produsul respectiv se…


Ce parere ai despre aceasta stire?