Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crinuța Dumitrean a fost reținută de DNA. I s-a făcut rău după ce a primit vestea, fiind însărcinată în 8 luni

Publicat:

In urma cu un sfert de ora Crinuța Dumitrean a fost luata de o ambulanta de la sediul DNA unde fusese adusa audieri in jurul orei 19.00. Crinuței Dumitrean i s-a facut rau dupa ce a fost anunțata de procurorii DNA ca iși va petrece noaptea in arest.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.

Vestea dureroasa pe care a primit-o Lidia Fecioru chiar in ziua nunții. Prin ce perioada grea a trecut: „Imi cautam vina!”

16:20, 14.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit sincer despre viața personala și trecutul sau, chiar daca este o fire destul de rezervata in privința acestui aspect delicat. Aceasta a scos la iveala vestea dureroasa pe care a primit-o chiar in ziua nunții.

Presa internaționala, despre verdictul favorabil primit de Halep: ce au scris BBC și L’Equipe

21:05, 05.03.2024 - Victorie uriașa pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea la 9 luni, așa ca tenismena poate reveni acum pe teren. Vestea ca romanca se intoarce in tenis a ajuns și-n presa internaționala. Ce au scris publicațiile BBC și L’Equipe? Ce spune presa internaționala despre verdictul favorabil primit de…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

Vestea buna! Un actor de origine romana a primit Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin!

14:05, 25.02.2024 - La cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare in rol principal a fost acordat actorului roman Sebastian Stan pentru rolul sau din productia „A Different Man” (SUA), in regia lui Aaron Schimberg. Productia „Dahomey”, in regia…

Cum a primit Nasser Al-Khelaifi vestea plecarii lui Kylian Mbappe de la PSG: „Știa ca va pierde”

08:01, 16.02.2024 - Nasser Al-Khelaifi (50 de ani), președintele lui PSG a reacționat dupa ce starul Kylian Mbappe (25 de ani) și-a anunțat plecarea la finalul acestui sezon. Decizia lui Mbappe nu a surprins, ținand cont de faptul ca se afla in ultimele luni de contract cu parizienii, dar Al-Khelaifi este dezamagit și…

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.


Ce parere ai despre aceasta stire?