Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conor McGregor a anunțat că se retrage, după 11 ani de carieră: „Le doresc tuturor colegilor mei succes”

Publicat:

Veste șoc in lumea sportului! Celebrul luptator de arte marțiale mixte a anunțat ca se retrage, dupa 11 ani de cariera. Totul se intampla la 5 luni de la lupta controversata impotriva lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alize Cornet se retrage din tenis dupa Roland Garros! Un sfarșit emoționant pentru o cariera extraordinara

16:30, 28.04.2024 - Jucatoarea franceza de tenis Alize Cornet, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca isi va incheia cariera dupa editia din acest an a turneului de la Roland Garros, ce va avea loc in perioada 26 mai-9 iunie, a anuntat ea intr-un interviu difuzat sambata de postul Canal Plus, citat de AFP.

Trei zodii care au cele mai mari șanse sa se imbogațeasca in luna mai. Urmeaza o perioada cu succes pe plan financiar și in cariera

08:40, 22.04.2024 - Luna mai se anunța, de departe, o perioada buna pe plan financiar pentru trei zodii. Nativii au noroc la bani atunci cand se așteapta mai puțin. Nu o vor duce rau nici pe plan profesional, caci vor avea parte de succes.

70% dintre tinerii creativi romani ar alege aceeași cariera. Tot atația iși doresc sa profeseze in Romania

17:30, 10.04.2024 - In cadrul celei de-a X-a ediții a festivalului DIPLOMA Show, The Institute și UniCredit Bank au realizat un studiu de cercetare menit sa identifice motivațiile și așteptarile tinerilor creativi romani, cu accent pe studenții și absolvenții facultaților creativ-vocaționale. Cu un eșantion de 220 de respondenți,…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Trei zodii care au noroc triplu in luna aprilie. Nativii au lipici la bani, succes in cariera și in dragoste

10:05, 12.03.2024 - Luna aprilie vine cu vești bune pentru trei zodii, care au succes pe toate planurile. Nativii pot sa faca schimbari radicale in viața lor in urmatoarea perioada și pot sa iși indeplineasca și dorințe mai vechi.

Veste șoc! Sfarșit de cariera pentru Paul Pogba: Fotbalistul a primit o suspendare record

14:30, 29.02.2024 - Fostul mijlocaș al lui Manchester United, Paul Pogba, nu a mai jucat pentru Juventus din septembrie anul trecut, dupa ce a picat un test antidoping. Fosta vedeta a lui Manchester United, Paul Pogba, a fost interzis in fotbal timp de patru ani pentru dopaj.Mijlocașul a fost suspendat inițial…

Doua zodii feminine care au noroc triplu pana la finalul lunii februarie. Au succes la bani, cariera și in dragoste

09:00, 11.02.2024 - Destinul ii surprinde cum nu poate mai frumos pe doua zodii feminine, care, in sfarșit, trec prin schimbari importante și pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi. Este o perioada ideala in care pot sa faca ceva pentru a-și imbunatați viața considerabil.


Ce parere ai despre aceasta stire?