Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biriş: În prima fază, reducerea TVA nu se va vedea integral la raft

Publicat:

Viitorul TVA suna bine, nu numai din punct de vedere al diminuarii evaziunii fiscale, ci si din punct de vedere al cotei standard care va fi redusa la 20%, a afirmat marti consultantul fiscal , in cadrul unei conferinte de specialitate.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

ASUS ROG Zephyrus G16 2024 review: Pe hartie…cel mai bun?

18:05, 23.04.2024 - Astazi vorbim despre ASUS ROG Zephyrus G16 2024, unul dintre cele mai bune și mai scumpe laptopuri de gaming și nu numai pe care le poți cumpara la ora actuala. Da, pot sa spun de acum ca este exact cum mi-aș fi imaginat o mașinarie care e buna de joaca, de editare dar și un etalon in ceea ce privește…

VIDEO: Cum arata o proba speciala de raliu din Kenya, din perspectiva lui Kalle Rovanpera?

16:00, 26.03.2024 - In cei 45 de ani de cariera, Mercedes-Benz Clasa G a ramas in mare parte la fel, din punct de vedere al formei patrațoase și a abilitaților in off-road. Cu timpul, designul modelului german a fost rafinat, iar interiorul a devenit din ce in ce mai luxos. Acum a venit momentul sa facem cunoștința cu…

Marea Chinei de Sud – viitorul punct de fierbere ale planetei? China la zi

07:05, 20.03.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea din limba chineza a doua articole publicate recent de Global Times, cu privire la intensificarea tensiunilor in ceea ce privește disputa Marii Chinei de Sud.

Dicționarul inflației: Ce inseamna termenii vehiculați in perioadele grele din punct de vedere economic

12:00, 17.03.2024 - O perioada prelungita de inflație ridicata i-a facut pe consumatori sa fie irascibili și dornici sa dea vina pe marile companii, care au luat masuri impotriva combaterii creșterilor de prețuri.

LeBron James, aproape de un record financiar cum nu s-a mai vazut in NBA » Mingea este in terenul sau

11:40, 08.03.2024 - LeBron James (39 de ani), starul lui Los Angeles Lakers, ramane omul recordurilor in NBA atat din punct de vedere sportiv, cat și din punct de vedere financiar. LeBron poate sa devina primul baschetbalist care caștiga din salarii peste 500 de milioane de dolari (531 in total). Extrema a depașit recent…

Care sunt principalele teme de interes pentru bucureșteni și cum se raporteaza ei, din punct de vedere al favorabilitații, la fiecare dintre politicienii care vizeaza funcția de primar general? ANALIZA

07:50, 06.03.2024 - Cursa pentru Primaria Capitalei se anunța a fi una stransa și tensionata, cu trei sau patru candidați principali - Nicușor Dan, Gabriela Firea/Catalin Cirstoiu, Sebastian Burduja și Popescu Piedone.

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

​Unde se face evaziunea in Romania / Gabriel Biriș: Suntem preocupați de reducerea gap-ului de TVA? Pe dracu!

09:15, 19.02.2024 - Evaziunea fiscala in Romania, in special pe zona de TVA, este mare. Decalajul de TVA este de 9 miliarde de euro (36,7%), adica bani care nu sunt colectați, aceste cifre fiind valabile la nivelul anului 2021 (in acest an vin cele pentru 2022).


Ce parere ai despre aceasta stire?