Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: la o cafea

Publicat:

Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui.
La un moment dat, tipul o intreaba:
– Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea?
– Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca… adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place.
Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Cea mai buna cafea este cea care iți place. Buna Dimineața la Radio Iași

10:31, 23.04.2024 - Cea mai buna cafea este cea care iți place. ”Curierii” cafelei Claudia Georgiana Rusu și Teo Bozbiciu, au venit in matinalul de la Radio Iași: http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/04/9-40-2.mp3

Speciala zilei: Nenea, cine te-a lasat la Ro-Alert? Sper sa nu iți mai dea cheia…

11:10, 03.04.2024 - Ne-a speriat sau alerta sosita prin… Ro-Alert in noaptea de luni spre marți. Nu ne-a speriat atat mesajul ei cat ora la care s-a intamplat,... The post Speciala zilei: Nenea, cine te-a lasat la Ro-Alert? Sper sa nu iți mai dea cheia… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Bianca Dragușanu spune daca Gabi Badalau i-a facut cadou mașina Bentley de 250.000 de euro ca sa se impace cu el: „Iertarea nu se cumpara”

11:15, 16.03.2024 - Bianca Dragușanu conduce de cateva luni o mașina Bentley in valoare de peste 250.000 de euro. Pentru prima data, ea face declarații dupa ce s-a speculat ca bolidul de lux ar fi un cadou de la Gabi Badalau, ca sa se impace cu el. De mai mulți ani de zile, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau formeaza un…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.


Ce parere ai despre aceasta stire?