Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane de luptă ruseşti au interceptat avioane ale NATO deasupra Mării Baltice

Publicat:

Inregistrarea dateaza din luna noiembrie si a fost trmisa publicatiei . In imagini se observa un Su-27 rusesc inarmat se apropie la o distanta sigura de avionul de supraveghere, foloseste frana pneumatica pentru a incetini, dupa care se retrage.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta! Avioanele de lupta ale Italiei au interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

14:35, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters. Cele doua interceptari au fost efectuate joi…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane rusești, interceptate deasupra Marii Baltice de forțele aeriene italiene

23:05, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene anunta ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Momentul in care avioane franceze Mirage intercepteaza aeronave de lupta ale Rusiei deasupra Marii Baltice. Imagini publicate de NATO

13:10, 02.03.2024 - Doua avioane franceze Mirage 2000-5 au interceptat avioane rusești Su-30 și un avion de transport An-72 deasupra Marii Baltice. Imaginile au fost facute publice de Comandamentul Forțelor Aeriene NATO.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Trei avioane de lupta rusești, distruse de ucraineni

15:50, 17.02.2024 - Unitațile forțelor aeriene ucrainene au distrus sambata dimineața trei avioane de lupta rusești, doua Su-34 și unul Su-35, pe frontul de est, relateaza Ukinform.net Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Mykola Oleshchuk, a anunțat distrugerea celor trei avioane de lupta rusești pe Telegram, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?