Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arabia Saudită acuză Iranul pentru atacurile din Golful Oman. Regatul nu doreşte să se ajungă la un război

Publicat:

Printul mostenitor al a acuzat Iranul pentru atacurile de asupra celor doua petroliere din si a cerut comunitatii internationale sa ia o "pozitie decisiva", insa a declarat ca regatul nu doreste sa se ajunga la un razboi in regiune.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atacul iranian cu rachete asupra Israelului este inevitabil

11:25, 12.04.2024 - SUA se așteapta la un atac iranian asupra Israelului și se intreaba mai degraba “cand” decat “daca”. Nu este inca clar daca acesta va fi inceputul unui nou razboi in Orientul Mijlociu. Prețul petrolului a continuat sa creasca in acest context. Atacurile majore cu rachete sau drone asupra Israelului…

Drula, despre Iohannis: „Iși dorește o funcție la nivel european. N-o sa ajunga niciodata la NATO”

19:15, 29.03.2024 - Liderul USR, Catalin Drula, a declarat vineri, la emisiunea LIVE, de la Digi24, prezentata de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, ca președintele Klaus Iohannis iși dorește o funcție la nivel european și ca n-o sa ajunga niciodata la NATO. El a explicat ca e doar un șantaj pentru a obține o alta funcție.…

Iranul și Hezbollahul, zguduite de noile tactici de razboi ale Israelului, potrivit unui expert

14:35, 23.03.2024 - Un comentator militar al canalului Al-Hadath din Arabia Saudita a analizat situația de la granița de nord a Israelului și tacticile Forțelor de aparare israeliene (IDF) in regiune, relateaza Jerusalem Post.

Formula 1 - MP al Arabiei Saudite: Programul complet și cine transmite cursa de la Jeddah

10:05, 07.03.2024 - A doua etapa din sezonul 2024 al Formulei 1 va avea loc in Arabia Saudita, pe circuitul stradal de la Jeddah. Piloții Red Bull sunt din nou favoriți in ceea ce se anunța a fi un Grand Prix foarte rapid, viteza medie pe „Corniche” fiind de peste 250 de km/h.

Volodimir Zelenski, in vizita in Arabia Saudita: subiectele de pe agenda intrevederii cu prințul moștenitor

17:35, 27.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anuntat marti ca a ajuns in Arabia Saudita pentru a discuta despre medierea acestei tari in schimburile de prizonieri de razboi dintre Kiev si Moscova.

Iranul anunța ca a tras pentru prima oara rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi

20:25, 13.02.2024 - Iranul a anunțat marti ca a lansat pentru prima oara doua rachete balistice cu raza lunga de actiune de la bordul unei nave de razboi, Shahid Mahdavi, la Golful Oman - o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar.

Iranul a lansat in premiera rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, in Golful Oman

17:00, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP.

Iranul iși extinde arsenalul: Rachete cu raza lunga de acțiune lansate cu succes de pe o nava de razboi

16:40, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP. O nava a Corpului Garzilor Revolutionare, armata ideologica a puterii iraniene, "a lansat pentru prima data rachete…


Ce parere ai despre aceasta stire?