Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiști: Euro sare de 5 lei

Publicat:
Analiști: Euro sare de 5 lei

Euro sare de 5 lei? Cursul de schimb euro/leu va creste in urmatoarele 12 luni, sunt de parere 70% din participantii la cel mai recent sondaj realizat de CFA Romania. Restul analistilor estimeaza o stagnare. Valoarea medie a anticipatiilor pentru orizontul de 6 luni este de 5,0030 lei pentru un euro, in timp ce pentru orizontul de 12 luni, valoarea medie a cursului anticipat este 5,0416 lei pentru un euro. Principalele riscuri anticipate pentru urmatorii doi ani provin din afara economiei si anume riscul de conflicte armate intre state si riscul de dezinformare. Acestea sunt urmate de riscul de…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Riscurile geopolitice raman pe primul plan in randul riscurilor care pot afecta tara noastra in urmatorii 10 ani

00:26, 28.03.2024 - Riscurile geopolitice raman pe primul plan in randul riscurilor care pot afecta Romania pe un orizont de 10 ani, in special dezinformarea, conflictele armate intre state precum si atacurile cibernetice, considera analistii Asociatiei CFA Romania. “Ulterior socului fiscal din ianuarie, care a redus increderea…

Riscuri la orizont pentru urmatorii 10 ani

15:55, 27.03.2024 - Riscurile geopolitice raman pe primul plan in randul riscurilor care pot afecta Romania pe un orizont de 10 ani, in special dezinformarea, conflictele armate intre state precum si atacurile cibernetice, considera analistii Asociatiei CFA Romania. „Ulterior socului fiscal din ianuarie, care a redus increderea…

Riscurile aflate la orizont pentru Romania

15:35, 27.03.2024 - Riscurile geopolitice raman pe primul plan in randul riscurilor care pot afecta Romania pe un orizont de 10 ani, in special dezinformarea, conflictele armate intre state precum si atacurile cibernetice, considera analistii Asociatiei CFA Romania. „Ulterior socului fiscal din ianuarie, care a redus increderea…

Adrian Codirlașu, vicepreședinte al Asociației CFA Romania: Pentru urmatorii ani, cele mai mari riscuri sunt dezinformarea, conflictele armate și atacurile cibernetice

09:01, 27.03.2024 - In exercițiul din luna februarie CFA Romania, asociație care reunește economiști de top, a continuat sondajul privind riscurile care pot afecta Romania, insa de data aceasta orizontul a fost de 10 ani. Principalele riscuri anticipate pentru urmatorii 10 ani provin tot din afara economiei și anume riscul…

Principalele riscuri care pot afecta Romania in urmatorii doi ani sunt riscul conflictelor armate intre state si cel de dezinformare

00:25, 28.02.2024 - Principalele riscuri care pot afecta Romania in urmatorii doi ani sunt riscul de conflicte armate intre state și riscul de dezinformare, arata cel mai recent sondaj al Chartered Financial Analyst (CFA®) Romania, remis HotNews. Acestea sunt urmate de riscul de atacuri cibernetice. Pe al doilea loc sunt…

Cutremur pe piața imobiliara din Romania: prețurile proprietaților rezidențiale din orașe sunt supraevaluate

17:51, 27.02.2024 -  ”Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Romania a scazut in luna ianuarie cu 5,5 puncte pana la valoarea de 52,1 puncte. Aceasta situatie s-a datorat scaderii in principal a componentei de anticipatii a indicatorului”, anunta asociatia.Rata anticipata a inflatiei pentru orizontul…

Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Romania a scazut in luna ianuarie cu 5,5 puncte pana la valoarea de 52,1 puncte / 70% dintre analisti considera ca preturile proprietatilor rezidentiale in orase sunt supraevaluate.

10:01, 27.02.2024 - ”Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Romania a scazut in luna ianuarie cu 5,5 puncte pana la valoarea de 52,1 puncte. Aceasta situatie s-a datorat scaderii in principal a componentei de anticipatii a indicatorului”, anunta asociatia. Rata anticipata a inflatiei pentru orizontul…

Cutremur pe piața imobiliara din Romania: prețurile proprietaților rezidențiale din orașe sunt supraevaluate

09:06, 27.02.2024 -  ”Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Romania a scazut in luna ianuarie cu 5,5 puncte pana la valoarea de 52,1 puncte. Aceasta situatie s-a datorat scaderii in principal a componentei de anticipatii a indicatorului”, anunta asociatia.Rata anticipata a inflatiei pentru orizontul…


Ce parere ai despre aceasta stire?