Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă hidrologică pe zeci de râuri din ţară

Publicat:
Alertă hidrologică pe zeci de râuri din ţară

Hidrologii au instituit cod galben de viituri pentru rauri din mai multe bazine hidrografice, pana joi dimineata, 9 mai, la ora 08.00, la scurt timp dupa ce meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuni, valabila pana miercuri 8 mai, la ora 23.00. „Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele […] The post Alerta hidrologica pe zeci de rauri din tara appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol si foto: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizari de inundații pentru centrul și sudul țarii: cod galben pentru rauri din județele Valcea, Dolj si Olt

04:46, 13.05.2024 - Hidrologii au emis o serie de avertizari de inundații pentru centrul și sudul țarii, informeaza Rador Radio Romania.Pana dimineața la ora 6:00 este activ un cod galben pentru rauri din județele Valcea, Dolj si Olt.

Alerta ANM! Cod galben de viituri pe rauri din sapte judete, pana luni dimineata

13:10, 12.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ((INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana luni dimineata, bazine hidrografice din sapte judete.

Alerta ANM! Cod galben de ploi, grindina și vijelii in Romania! Ce județe vor fi afectate de vremea rea

11:15, 12.05.2024 - Anunț de ultima ora! Incepe vremea severa in Romania! Mai multe județe vor intra sub avertizare de cod galben de ploi, grindina și vijelii, duminica dupa-amiaza. Iata ce zone din țara sunt vizate de anunțul meteorologilor!

Alerta de inundații in Romania. Rauri din 9 județe, sub avertizare cod galben pana vineri dimineata

14:40, 09.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis joi o avertizare cod galben de inundații, valabila pana vineri dimineața pe rauri din noua județe. De asemenea, pana la ora 23.00, este in vigoare o alerta de ploi torentiale in opt judete. Sunt vizate raurile din bazinele hidrografice:…

Cod galben pe unele rauri din nordul bazinului hidrografic Argeș-Vedea

14:35, 25.04.2024 - Este cod galben pe unele rauri din Argeș și Dambovița, de azi pana vineri, la ora 10. Hidrologii recomanda evitarea cursurilor de apa in aceasta perioada. „Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana inalta si propagarii, hidrologii INHGA au emis Cod galben…

Alerta meteo! ANM a transmis o informare de intensificari ale vantului. Vizata, toata tara

10:35, 29.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o informare meteo si o avertizare cod galben de vant. Potrivit ANM, in intervalul 29 martie, ora 10.00 ndash; 29 martie, ora 21.00 temporar vor fi intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, cu viteze in general de 45...55 km h, iar…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.


Ce parere ai despre aceasta stire?