Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dupa ce a facut numarul cu soricelul lui Mihai Petre la “Romanii au talent 2013”, a incercat sa faca unul si cu pasarica Andrei! (VIDEO)

Publicat:

, un magician din , a facut senzatie la preselectii cu numarul cu soricelul lui , asa ca in semifinala cu numarul patru, a incercat sa faca unul si cu pasarica Andrei! Tanarul magician a scos pahare pline si sticle din maneca, i-a cinstit pe jurati si i-a amuzat copios. [...] Dupa ce a facut numarul cu soricelul lui la “Romanii au talent 2013”, a incercat sa faca unul si cu pasarica Andrei! (VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Vlad Pinzari, la „Romanii au talent”: Tanarul artist care creeaza lucrari 3D in plastilina

12:55, 07.04.2024 - Vlad are 18 ani, este din Cozești, Republica Moldova, și creeaza lucrari 3D din plastilina. El modeleaza personaje din filme, personaje din jocuri si chiar oameni din viata reala, scrie protv.ro .

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

(video) O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:10, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

Patru de DA la „Romanii au talent”, pentru o fetița din Varfuri – VIDEO

08:15, 18.03.2024 - Edina Neagu, o eleva in varsta de  10 ani, din comuna dambovițeana Varfuri a obținut aprecierile unanime ale juriului la „Romanii au talent”. Cu patru de DA, Edina va merge ]n etapa urmatoare. Edina este eleva a Școlii Gimnaziale nr.4 din Moreni, in clasa a IV-a, iar de pregatirea ei muzicala se ocupa…

(video) Un moldovean a cucerit publicul cu vocea sa unica la „Romanii au talent”: „Absolut superb!”

19:05, 02.03.2024 - Artiom Topal, un artist talentat din Giurgiulești, Republica Moldova, a trait momente semnificative in calatoria sa muzicala. Unul dintre aceste momente a fost atunci cand a scris un album pentru grupul Rift Sequence, in care nu doar canta, ci și compune muzica, scrie protv.ro.

Mesaj catre romanii de peste Prut. ”Intr-o zi, nu departe, vom fi impreuna”

12:55, 01.03.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, le-a transmis, vineri, romanilor de peste Prut, un mesaj  de solidaritate si sprijin. A amintit de  contextul de securitate ”deosebit de complicat” si si-a exprimat increderea ca, intr-o zi, Romania si Republica Moldova vor fi impreuna in marea familie…

Mihai Petre da carțile pe fața! Cum se fac jurizarile la 'Romanii au talent' și la 'Dansez pentru tine'

18:45, 13.02.2024 - Mihai Petre da carțile pe fața! Cum se fac jurizarile la 'Romanii au talent' și la 'Dansez pentru tine' Mihai Petre, celebrul coregraf și dansator, a oferit detalii necunoscute din culisele jurizarilor la emisiunile de succes "Romanii au talent" și "Dansez pentru tine". Acesta a abordat subiecte…

„Romanii au talent” a revenit in forța la PRO TV cu sezonul 14

02:15, 10.02.2024 - Show-ul iubit de milioane de telespectatori „Romanii au talent” a revenit in forța la PRO TV cu sezonul 14. Așteptarea fanilor a luat sfarșit, iar premiera noului sezon, ne-a adus momente deosebite


Ce parere ai despre aceasta stire?