Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 momente în care ar trebui să eviți să consumi apă

Publicat:

De regula, nu avem cum sa gresim atunci cand vorbim de apa! Dar iata 4 momente in care ar trebui sa eviti sa consumi apa. Ne mentine hidratate, ne ajuta sa evitam supraalimentarea si chiar sa ardem calorii, dar, de asemenea, ca si in cazul altor obiceiuri ce tin de sanatate, mult nu inseamna neaparat eficient. Va vine sa credeti sau nu, sunt dati cand apa ar trebui lasata deoparte! 1. Cand deja ai consumat destul. Sunt foarte rare cazurile in care, atunci cand consumul de apa este foarte mare, sanatatea poate avea de suferit. Nivelul de sodiu poate scadea si poti dezvolta hiponatremie. De exemplu,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care ar trebui sa le eviți. Otravesc organismul și favorizeaza apariția cancerului: ”Sa fie cat mai ...”

11:16, 03.05.2024 - Exista un citat care spune ca suntem ceea ce mancam. Tu știai ca unele dintre cele mai des consumate alimente pot fi, de fapt, toxice? Specialiștii spun ca pot provoca probleme serioase de sanatate și chiar pot fi fatale. Ce mancaruri ar trebui sa eviți. Otravesc organismul și favorizeaza apariția cancerului.

Florin Dragan, rectorul UPT: „Conurbația Timișoara-Arad ar trebui sa fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale, atat la nivel județean, cat și la nivelul celor doua municipalitați”

11:20, 18.04.2024 - • Daca in anii 2000, Timișoara și Aradul au insemnat o importanta poarta de intrare a investițiilor straine in Romania, in ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele au trecut in fața; • Proiectul conurbației nu este unul nou, dar niciodata nu a fost tratat…

Legumele care contin cele mai multe pesticide. Cum ar trebui sa spalam corect pentru a limita nivelul de „otrava”

20:50, 12.04.2024 - Legumele care contin cele mai multe pesticide. Cum ar trebui sa spalam corect pentru a limita nivelul de „otrava”. Verdeturi romanesti cu pesticide. Asta a descoperit Autoritatea Fitosanitara in urma probelor analizate in laborator.

MEDIUL ONLINE 8 elemente pe care ar trebui sa le eviți sa le postezi pe rețelele de socializare

13:06, 08.04.2024 - Pe platformele de socializare, experții s-au pus de acord și au elaborat o lista conținand 8 lucruri pe care nu ar trebui sa le postezi in nicio imprejurare. The post MEDIUL ONLINE 8 elemente pe care ar trebui sa le eviți sa le postezi pe rețelele de socializare first appeared on Informatia Zilei .

Cinci legume pe care ar trebui sa le consumi crude: „Conțin mai multe fibre”

19:00, 05.04.2024 - Consumul de legume crude poate fi extrem de benefic, conform unui specialist in nutriție. Cand nu sunt gatite, unele iși pastreaza enzimele și nutrienții naturali, inclusiv vitaminele, mineralele și antioxidanții.

Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate

07:40, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…

Fructele și legumele pe care nu ar trebui sa le mai consumi. Au cele mai mari niveluri de pesticide

18:55, 20.03.2024 - O mulțime de persoane au devenit, in ultimul timp, preocupate de un stil de viața sanatos. Medicii ne sfatuiesc sa adaugam in alimentație cat mai multe fructe și legume dar se pare ca nu toate sunt bune. Ba din contra, exista unele fructe și legume care pot provoca probleme de sanatate serioase.

Cum sa iți pregatești organismul pentru Postul Paștelui. Alimentele pe care ar trebui sa le consumi in cele 40 de zile

00:00, 14.03.2024 - Cum sa iți pregatești organismul pentru Postul Paștelui. Alimentele pe care ar trebui sa le consumi in cele 40 de zilePostul Paștelui va incepe in doar cateva zile, astfel ca cei care doresc sa renunțe provizoriu in scop religios la tot ce inseamna alimente de origine animala ar face bine sa se pregateasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?