Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zodiacul chinezesc nu minte niciodată. Ce culori să porţi anul acesta ca să ai noroc cu carul

Publicat:

Zodiacul chinezesc dezvaluie previziuni cât mai aproape de realitatea. Specialistii spun ca fiecare an are caracteristicile lui, iar pentru a avea noroc în anul 2016 ( de foc) este recomandat sa porti anumite culori.

.ro, acestea sunt:

Culori pentru zodia Șobolanului
 
Norocoase: galben, albastru, alb. De evitat: bej

Culori pentru zodia Bivolului

Norocoase: galben, verde, roșu. De evitat: negru

Culori pentru zodia Tigrului
 
Norocoase: roșu, cyan, bej. De evitat: alb…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod galben de inundatii in mai multe județe din Romania 

09:05, 22.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri ce vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele vizate.

Patru culori la semafor. De cand ar putea avea loc schimbari in sistemul de semaforizare

17:55, 13.05.2024 - Intr-un viitor nu foarte indepartat, semafoarele ar putea suferi o transformare majora, adoptand un sistem cu patru culori. Specialiștii din domeniul transporturilor incep sa exploreze aceasta posibilitate, avand in vedere avansarea tehnologiei și creșterea numarului de vehicule autonome pe șosele.…

Avertizare de viituri pentru 17 județe

13:06, 08.05.2024 - Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de viituri valabila pana joi dimineața pe rauri din 17 județe.Specialiștii INHGA au instituit Codul galben incepand de miercuri, de la ora 12.00, pana joi la ora 8.00.

Avertizare de vant puternic intr-o zona a Banatului

08:41, 30.04.2024 - Meteorologii avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben. Averse puternice vor fi in Constanța. Potrivit avertizarii cod galben, vor fi averse,…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Alerta de cod galben de viituri in mai multe județe: raurile vizate (harta)

11:26, 25.04.2024 - Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

Cod galben de vant puternic in Banat. UPDATE O noua avertizare meteo

10:15, 23.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca marți dimineața este ceața groasa și vant puternic in mai multe zone din Romania. Meteorologii au emis avertizari cod galben. Specialiștii spun ca local este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Sunt vizate…

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.


Ce parere ai despre aceasta stire?