Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Recunoștinței în SUA. Barack Obama i-a grațiat pe curcanii Honest şi Abe

Publicat:

Americanii sarbatoresc, astazi, . Alaturi de fiicele sale, Sasha si Malia, liderul de la a pastrat si in acest an traditia si a gratiat doi curcani de la taiere. Celor doua pasari, Honest , le este acum garantat dreptul la un trai linistit.

"Astazi, pot sa anunt ca americanii si-au spus cuvantul si astfel au fost desemnati cei doi curcani invingatori. Numele lor este Honest . Pot spune ca Honest ar putea fi o friptura delicioasa, insa promovam democratia. Si Abe este acum o pasare libera", a declarat președintele american.

Ulterior, liderul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

SUA impun sancțiuni israelienilor: americanii sunt oripilați de cruzimea unor trupe de elita ale Israelului

21:05, 21.04.2024 - O unitate a fortelor de aparare israeliene se confrunta cu sanctiunile SUA pentru tratamentul acordat palestinienilor din Cisiordania ocupata, chiar daca Congresul a votat pentru acordarea unui ajutor de urgenta de 26 de miliarde de dolari pentru Israel, relateaza The Guardian, informeaza News.ro.

Casa Alba il acuza pe Netanyahu ca a provocat o criza in relațiile dintre Israel și Statele Unite

23:55, 25.03.2024 - Administrația prezidențiala americana explica deteriorarea relațiilor SUA-Israel prin faptul ca premierul statului israelian a refuzat sa trimita o delegație la Washington pentru a discuta despre situația din jurul orașului Rafah din Fașia Gaza, a relatat portalul Axios.

VIDEO Un film despre Bucea a fost prezentat in opt orase din SUA

21:25, 29.02.2024 - Un film despre ororile comise de armata rusa la Bucea, in regiunea Kiev, a fost difuzat in opt orașe din Statele Unite ale Americii - relateaza, joi, publicatia Korespondent, potrivit Rador Radio Romania. Potrivit organizatorilor, scopul difuzarii acestui film este de a lupta cu propaganda rusa și…

Seful Pentagonului, din nou la spital

09:40, 12.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin (70 de ani), a fost transportat duminica la un spital din Washington. "In timpul spitalizarii sale, Lloyd Austin si-a pastrat atributiile", a declarat secretarul de presa al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder. {{726244}}Casa Alba si Congresul au fost…

Congresul SUA a aprobat vanzarea de avioane F-16 Turciei lui Erdogan

14:10, 11.02.2024 - Vanzarea de avioane de lupta americane F-16 catre Turcia a fost aprobata de Congresul american, punand capat unor luni de negocieri intre Washington si Ankara, a anuntat duminica ambasadorul SUA in Turcia, informeaza Agerpres.

Donald Trump blocheaza ajutorul militar pentru Ucraina. Ce le-a cerut celor din Congresul SUA

08:56, 06.02.2024 - Donald Trump nu s-a intors inca la Casa Alba, si nu se stie daca o va mai face, insa pastreaza o influența asupra politicii externe americane. La indrumarea sa, republicanii din Congres blocheaza ajutorul militar pentru Ucraina. Daca Senatul SUA ar putea fi de acord cu un pachet de ajutoare inca de…


Ce parere ai despre aceasta stire?