Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZIUA MONDIALĂ A SCRIITORILOR Puterea cuvintelor

Publicat:
ZIUA MONDIALĂ A SCRIITORILOR Puterea cuvintelor

Organizația a fost reinființata in 1990 și are centre in peste 130 de țari, promovand libertatea de exprimare și dezvoltarea culturala The post ZIUA MONDIALA A SCRIITORILOR Puterea cuvintelor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul decide! Platim voluntar la OCDE ca poate ne accepta mai repede

10:25, 30.04.2024 - Guvernul adopta azi o inițiativa a Ministerului Finanțelor care stabilește plata contributiei financiare voluntare a Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE). Romania va plati voluntar 40.000 de euro la bugetul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE)…

ACTIVITATE SUSPENDATA World Central Kitchen isi suspenda activitatile dupa moartea a sapte angajati intr-o lovitura israeliana

08:45, 03.04.2024 - Organizatia neguvernamentala World Central Kitchen (WCK) a anuntat marti ca sapte dintre angajatii sai au fost ucisi intr-o lovitura aeriana in Gaza, si ca a decis suspendarea activitatilor sale in regiune, informeaza AFP. The post ACTIVITATE SUSPENDATA World Central Kitchen isi suspenda activitatile…

PUTEREA VINDECATOARE Beneficiile sanatoase ale ghimbirului

14:06, 10.03.2024 - Ghimbirul, cu aroma sa proaspata de lamaie și gustul ușor iute, este un remediu natural folosit de secole pentru multiplele sale beneficii și proprietați vindecatoare The post PUTEREA VINDECATOARE Beneficiile sanatoase ale ghimbirului first appeared on Informatia Zilei .

CULTURA 3 martie: Ziua Mondiala a Scriitorilor

12:16, 03.03.2024 - Organizația a fost reinființata in 1990 și are centre in peste 130 de țari, promovand libertatea de exprimare și dezvoltarea culturala The post CULTURA 3 martie: Ziua Mondiala a Scriitorilor first appeared on Informatia Zilei .

Campanie electorala in toata puterea cuvantului. Lipsesc doar candidații.

21:16, 29.02.2024 - Cea mai calduroasa luna februarie de cand se masoara temperaturile a fost calduța și din punct de vedere politic. The post Campanie electorala in toata puterea cuvantului. Lipsesc doar candidații. first appeared on Informatia Zilei .

SANATATE CARDIACA De la albine la sanatate: Explorand puterea “Laptișorului de Matca”

23:55, 19.02.2024 - Laptișorul de matca este un superaliment produs de albine, recunoscut pentru beneficiile sale variate asupra sanatații, inclusiv imbunatațirea sanatații cardiovasculare, accelerarea vindecarii pielii, reglarea glicemiei și intarirea sistemului imunitar, cu precauții legate de potențialele reacții alergice…

PUTERI ECONOMICE Japonia a cedat Germaniei titlul de a treia mare putere economica mondiala

10:45, 16.02.2024 - Japonia a pierdut in 2023 titlul de a treia mare putere economica mondiala, care a revenit Germaniei, in principal ca urmare a deprecierii yenului The post PUTERI ECONOMICE Japonia a cedat Germaniei titlul de a treia mare putere economica mondiala first appeared on Informatia Zilei .

ECONOMIA MONDIALA OCDE si estimarile ei privind cresterea economiei mondiale in 2024

19:11, 05.02.2024 - Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a anunțat pe 5 februarie faptul ca economia mondiala urmeaza sa... The post ECONOMIA MONDIALA OCDE si estimarile ei privind cresterea economiei mondiale in 2024 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?