Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZIUA MAGHIARILOR Cum se sărbătorește an de an 15 martie la Satu Mare?

Publicat:
ZIUA MAGHIARILOR Cum se sărbătorește an de an 15 martie la Satu Mare?

In linii mari, programul de 15 martie in este același. Ceea ce deosebește festivitațile de Ziua maghiarilor de pretutindeni de manifestarile romanilor este defilarea cu cai.  The post ZIUA MAGHIARILOR Cum se sarbatorește an de an 15 martie la ? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SARBATOARE LA SATU MARE Sute de satmareni in Centrul Nou, la Ziua Jandarmeriei Romane

17:40, 31.03.2024 - Expoziție de tehnica, standuri de informare, poligon de crossfit, traseu aplicativ și multa voie buna au fost ingredientele care au facut ca Ziua Jandarmeriei Romane sa fie una cat se poate de reușita la Satu Mare. The post SARBATOARE LA SATU MARE Sute de satmareni in Centrul Nou, la Ziua Jandarmeriei…

PIAȚA SATMAREANA Pe masura ce vremea se incalzește, piețele din Satu Mare sunt din ce in ce mai bogate in legume de sezon

17:25, 26.03.2024 - Cel de al patrulea sfarsit de saptamana al lunii martie din acest an a coincis cu marcarea Floriilor la crestinii reformati si catolici. Asta inseamna ca peste o saptamana, .... The post PIAȚA SATMAREANA Pe masura ce vremea se incalzește, piețele din Satu Mare sunt din ce in ce mai bogate in legume…

SCANDAL LA CONCURSUL DE MATEMATICA Eleva din Carei dezavantajata de contestare controversata

11:25, 20.03.2024 - Surpriza neplacuta avea sa vina luni, dupa ce un elev din Satu Mare a depus contestație și nota lui s-a dublat subit. The post SCANDAL LA CONCURSUL DE MATEMATICA Eleva din Carei dezavantajata de contestare controversata first appeared on Informatia Zilei .

FONDURI ANCPI UAT-urile din judet solicita fonduri de 3.844.500 de lei pentru cadastrare

12:06, 16.03.2024 - Dupa cum am aflat de la Monica Ardelean-Prodan, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliara (OCPI) Satu Mare, institutia va incheia contracte de finanțare .... The post FONDURI ANCPI UAT-urile din judet solicita fonduri de 3.844.500 de lei pentru cadastrare first appeared on Informatia…

DOSAR PENAL Ucraineanca prinsa cu țigari de contrabanda la frontiera județului Satu Mare

11:40, 10.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni au intocmit dosar penal pentru contrabanda unei ucrainence, care avea ascunse... The post DOSAR PENAL Ucraineanca prinsa cu țigari de contrabanda la frontiera județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

ZIUA SPIRITUALA A CANTORILOR Catedrala a gazduit ziua spirituala a cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare

11:31, 05.03.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, la Catedrala din municipiu a avut loc intalnirea cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare. The post ZIUA SPIRITUALA A CANTORILOR Catedrala a gazduit ziua spirituala a cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

NERESPECTAREA NORMELOR DE SIGURANȚA ALIMENTARA Supermarket din Tașnad amendat cu 10.000 de lei

13:20, 01.03.2024 - Aceasta penalizare a fost aplicata in urma unor controale efectuate de inspectorii specializați in domeniul siguranței alimentare din cadrul DSVSA Satu Mare. The post NERESPECTAREA NORMELOR DE SIGURANȚA ALIMENTARA Supermarket din Tașnad amendat cu 10.000 de lei first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi

11:10, 20.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina in noaptea zilei de luni spre marți, 20 februarie a.c, in jurul orei 00.00, .... The post SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?