Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi mare pentru Teodor şi Ionela de la MPFM. Fostul concurent a împlinit 30 de ani. ''Încă un an se așează în albumul vieții mele''

Publicat:

Bucurie fara margini in familia Ionelei si a lui Teodor de la Mireasa pentru fiul meu. Fostii concurenti au avut parte de o zi cu adevarat speciala, pentru ca Teodor si-a aniversat ziua de nastere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Șocul unei mirese in ziua nunții. Cum i-a prins pe soacra și pe mire: a fost dezgustata

15:50, 21.04.2024 - O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții. Femeia a ramas dezgustata și aproape a anulat evenimentul dupa ce și-a gasit mirele și soacra impreuna, in baie. Ce faceau cei doi? O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, a facut publica…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Vasilica și Amalia Ceterașu și-au sarbatorit gemenii. Au implinit un an. La petrecere au fost prezenți și doi foști concurenți de la Mireasa / FOTO

13:15, 12.03.2024 - Ziua de ieri a fost speciala pentru Vasilica și Amalia Ceterașu. Copiii celor doi, Kevin și Thiago, au implinit un an. Artiștii au organizat o petrecere in cinstea gemenilor, atunci cand le-au taiat moțul.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Xtra Night Show. Cum au ales Alina și Valentin numele bebelușului lor. Foștii finaliști de la Mireasa au devenit parinți recent: ”Vine de la...” / VIDEO

22:10, 13.02.2024 - Alina și Valentin de la Mireasa au devenit parinți recent, iar acum au facut dezvaluiri emoționante din noua viața pe care o au. Foștii finaliști au ales un nume deosebit pentru bebelușul lor, iar acum au explicat cum au facut aceasta alegere. Iata ce nume i-au pus baiețelului lor!


Ce parere ai despre aceasta stire?