Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi însorită cu temperaturi plăcute pentru ianuarie: Cum ne surprinde vremea astăzi

Publicat:
Zi însorită cu temperaturi plăcute pentru ianuarie: Cum ne surprinde vremea astăzi

Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va fi caracterizata printr-o absența notabila a precipitațiilor, oferind condiții ideale pentru activitați in aer liber.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

Cer senin și vreme insorita: Ce temperaturi anunța meteorologii pentru astazi

07:15, 03.04.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei, fara precipitații.

Zi insorita și placuta: Cum va fi vremea astazi in Moldova, conform meteorologilor?

07:15, 31.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant insorita, cu cerul mai mult senin pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se remarca o probabilitate foarte scazuta de precipitații, facand din aceasta zi una ideala pentru activitați in aer liber.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.

Zi insorita: Cate grade ne așteapta astazi

07:25, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Zi insorita și uscata: Descoperiți cate grade ne așteapta astazi

07:15, 30.01.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul mai mult senin și condiții meteo stabile. Vremea se menține uscata, cu șanse minime de precipitații, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?